Verbeter je toekomst met gratis ontwikkeladvies

Ben jij glazenwasser, kapper, loodgieter, bakker, nagelsyliste ofwel: een echte vakman (of -vrouw) met een onderneming? Dan heb je vast te weinig tijd om stil te staan bij zaken als:

• Hoe verhoog ik mijn omzet?
• Ben ik blij met mijn huidige klanten?
• Hoe laat ik mijn bedrijf (nog sneller) groeien?
• Hoe kan ik me verder ontwikkelen? Welke opleiding past daarbij?

Herkenbaar? Schrijf je dan nu in voor het STAP ontwikkeladvies, speciaal voor ondernemers met basisonderwijs, vmbo, mbo niveau 1 of 2. Hiermee ga je, betaald door de overheid – gratis dus! – samen met een coach op zoek naar de antwoorden op jouw vragen over jouw bedrijf en jezelf als ondernemer.

Hartstikke nuttig voor iedere ondernemer. Ja, óók als je al succesvol bent. Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan.

3.000+

Ontwikkeladviezen

Score: 9

tevredenheid over de coach

Score: 8+

tevredenheid over het traject

49.360

geholpen ondernemers door het IMK

Gratis coaching? Ja, écht.

Scholing en ontwikkeling zijn belangrijk om nieuwe dingen te leren en je aan te passen aan (blijvende) veranderingen. Met dit STAP ontwikkeladvies wil de overheid ondernemers  (met opleiding:  basisonderwijs, vmbo en mbo niveau 1 of 2) daarbij helpen. Gratis.

De beste coaches van Nederland (namelijk: de onze) staan klaar om met jou aan de slag te gaan en jou en je bedrijf nóg succesvoller te maken. Dit is een traject t.w.v. 700 euro, maar jou kost het niets. Klinkt goed, en dat is het ook. Geen addertjes, geen kleine lettertjes. Dit traject is er voor jou. Het enige wat jij mee hoeft te brengen, is motivatie. Moet lukken, toch?

Gun jezelf en je bedrijf deze gratis groei, en reserveer jouw plek nu.

Ruim 1200 klantwaarderingen

  • Rijk: ‘Hoe geweldig is het dat iemand mee kan kijken terwijl je aan het opstarten bent’

    Rijk (44) schakelde het IMK in bij de ...

  • Hans: ‘Ja, die Zoom-momenten met mijn coach, daar heb ik echt wat aan gehad’

    Hans Heeren (59) zag de klandizie van zijn ...

  • Toiny: ‘Ik had zo weinig werk dat ik al op het punt stond om me te laten omscholen’

    Zangcoach Toiny Verhagen (64) bleef ondanks de coronacrisis ...

Wat kan ik verwachten?

De Good Company score is ontwikkeld door het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf en geeft inzicht in het duurzaam verdienvermogen van een onderneming. Het is een gezondheidstest voor kleine ondernemingen en test beoordeelt tien aspecten verdeeld in drie categorieën:

1. Inschrijven en starten

Interesse? Dat horen we graag. Reserveer je plek nu.

Het Belteam neemt contact met je op om de coachingsgesprekken in te plannen. Samen met het Belteam kijk je welke coach goed bij jou past. Nieuwsgierig welke coaches we hebben? Bekijk hiereen selectie.

2. Voorbereiding

Het STAP Ontwikkeladvies wordt 100% door de overheid betaald. Daarom vragen je om enkele administratieve dingen toe te sturen. Denk aan het tekenen van een verklaring. Ook ontvang je leuke vragenlijsten die je kan invullen, zodat je coach je al een beetje leert kennen.

3. Coaching

Je voert 3 online gesprekken met je coach, van in totaal 4 uur. In die gesprekken kijk je samen naar jouw ideale volgende stap als ondernemer. Of, als je een hele andere branche of onderneming overweegt, welke opleiding of cursus hier het beste bij past.

4.  Advies en certificaat

Na deze gesprekken ontvang je een uitgebreid ontwikkeladvies waarmee je meteen aan de slag kunt. Geloof ons: praktischer én waardevoller kan het niet.

En natuurlijk, als kers op de taart en kroon op je werk ontvang je van ons ook nog een certificaat.

Dit gratis Ontwikkeladviestraject wil je niet missen, toch? Precies. Grijp nu je kans. Meld je snel aan, want het aantal plekken zijn beperkt.

Veelgestelde vragen over het STAP ontwikkeladvies

Goede vraag. Het traject bestaat in totaal uit 3 gesprekken van in totaal 4 uur met een gekwalificeerde coach. Vooraf zullen we je vragen om enkele vragenlijsten in te vullen en een document te ondertekenen. Het traject heeft een waarde van € 700. De subsidie wordt na het positief afronden van het STAP onwikkeladviestraject aan IMK overgemaakt en daarmee wordt de coach betaald voor zijn tijdsinvestering en werkzaamheden. Voor jou zitten hier geen kosten aan vast. Wel hechten wij waarde aan jouw commitment en inzet om een goed resultaat te behalen.

Dit gratis ontwikkeladvies is speciaal beschikbaar voor deelnemers met een praktisch beroep en maximaal zijn opgeleid t/m mbo 2 niveau.

Twijfel je? Neem gerust contact met ons op via 088 999 00 00 of gebruik ons contactformulier.

Ben je enthousiast? Dat snappen we. Je vult je gegevens in in het formulier en dan gaat de rest vanzelf. Je ontvangt een bevestiging en wij houden je op de hoogte. We zullen je ook vragen af en toe informatie aan te leveren, die we nodig hebben om jouw STAP ontwikkeladviestraject officieel bij de overheid aan te vragen, zodat dit voor jou 100% betaald wordt.

Ja, je kan zelf een coach naar voorkeur opgeven in het formulier. We hebben al verschillende profielen voor je op de website gezet. Als je geen voorkeur hebt, gaan we samen met jou op zoek naar een goede match.

Alle gesprekken vinden online  plaats. Wij maken hierbij gebruik van het programma Zoom. Je ontvangt van ons 1 dag van tevoren de zoomlink.

Nee, zeker niet. Na afronding krijg je van ons een ontwikkeladvies én een certificaat. Daarmee kan je zelf verder aan de slag om jouw toekomst te verbeteren.

Dat kan natuurlijk. Je mag ons altijd bellen via 088 999 00 00 of gebruik ons contactformulier.

Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf. Wij maken ondernemers succesvoller.

IMK helpt jouw bedrijf succesvoller te worden. Dat doen we door je te helpen wanneer je in zwaar weer zit – door steun te regelen die je normaal gesproken niet snel kan krijgen – maar ook wanneer je juist nieuwe stappen wilt gaan zetten met jouw onderneming. Bijvoorbeeld door klaar te staan als sparringpartner of door mee te denken met overname en financiering.

Het IMK is bekend van:

Ben je journalist en heb je een vraag over een persbericht of over een trend in de wereld van de MKB’er in Nederland? Wil je een interview aanvragen met IMK-directeur Michiel Hordijk of wil je van onze specialisten spreken? Journalisten kunnen contact opnemen met onze afdeling communicatie. Bekijk hiervoor de speciale perspagina.

Ben je niet werkzaam in de media, neem dan contact op via ons contactformulier.

100.000+

Ondernemers geholpen

70 jaar

Oplossingen voor MKB

1200+

Klantwaarderingen

Aanwezig

Landelijk, lokaal en online

Inschrijven maar

Schrijf je snel in om ons te laten weten dat je interesse hebt in dit gratis STAP ontwikkeladvies met de beste coaches van Nederland.
Er zijn meer dan een miljoen ondernemers in Nederland, het aantal plekken is minder groot. Kunnen we een plek voor jou reserveren? Vul het formulier in. En heb je vragen of opmerkingen? Bel 088 999 00 00.

Wil je de inhoud van deze pagina delen? Dat kan: