Succesvol een eigen bedrijf starten: met Startkracht!

Denk jij erover om een eigen bedrijf te starten? Leuk! Het opstarten van een eigen bedrijf is een spannende stap, maar wij geloven dat het je gaat lukken. Misschien met een beetje hulp, maar daar zijn wij voor. Maak gebruik van Startkracht en geef jouw bedrijf een vliegende start!

Wat is jouw reden om te beginnen met ondernemen?

Heb je een gat in de markt gevonden? Ben je het werken in loondienst zat en wil je weten hoe het is om ‘eigen baas’ te zijn? Of wil je deze kans aanpakken om uit de bijstand te komen? Jouw huidige situatie zegt veel over de kennis en informatie die je nodig hebt om jouw bedrijf tot succes te maken. Als je al veel met ondernemen te maken hebt gehad, weet je waarschijnlijk veel beter waar je moet beginnen. Wij geloven dat iedereen – met veel of weinig kennis – het gaat redden om een onderneming op te zetten. Je hebt wel ambitie en doorzettingsvermogen nodig.

Hoe werkt het Startkracht programma?

Tijdens het ‘Startkracht’ traject begeleiden we je stap voor stap naar het opzetten van jouw onderneming. We maken een ondernemingsplan, geven je basiskennis over het ondernemen en we helpen je bij jouw eerste opdrachten voor jouw eigen klanten.

Wanneer je begint met ondernemen, kom je er heel snel achter waar je wel én niet goed in bent. Op dit soort momenten kun je altijd bij ons aan de bel trekken: wij bekijken dan – samen met jou- of jij hier nog wat extra kennis voor nodig hebt, of dat het beter is om deze taken uit te besteden. Na dit programma heb jij een mooie basis staan voor jouw onderneming!

Dit mag je verwachten bij een Startkracht traject

We starten met een geschiktheidstest van jouw ideeën voor een eigen onderneming. Aan de hand van de uitkomst van deze test bepalen we hoe we de rest van het programma gaan inrichten. Dit komt in ieder geval langs bij het programma:

  • Trainingen

  • Online ondernemingsplan

  • Online trainingstools

  • Je eigen ondernemerscoach

  • Bouw je eigen netwerk op: contact met andere ondernemers

Wat kost ondernemersbegeleiding voor startende ondernemers?

Het Startkracht traject wordt vaak betaald door de gemeente, uitkeringsinstantie of door jouw werkgever. Startkracht trajecten zijn geschikt voor individuele ondernemers die begeleiding willen met het goed opzetten van de onderneming, maar ook voor mensen die willen re-integreren vanuit de bijstand, voor statushouders of voor het onderwijs. Kortom: iedereen is welkom om een Startkracht traject te volgen!

Ben je geen starter meer, maar wil je wel graag extra begeleiding bij jouw onderneming? Kijk dan eens naar businesscoaching.

Neem contact op en geef je bedrijf een vliegende start!

Laat jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je de inhoud van deze pagina delen? Dat kan: