Overname & financiering

Je wilt je bedrijf verkopen. Een significante stap, waar je goed over na hebt gedacht. De verkoop van een bedrijf kan een spannend proces zijn; niet alleen op praktisch vlak, maar ook emotioneel. En natuurlijk niet alleen voor jou als eigenaar van het bedrijf, maar ook voor jouw personeel. Bij de verkoop van je bedrijf een goed gevoel overhouden, is minstens zo belangrijk als de juiste prijs ervoor krijgen. Vanzelfsprekend sta je er niet alleen voor; IMK helpt je hier graag een overname & financiering.

Contact opnemen

Bedrijfswaardering

Een bedrijfswaardering is een essentiële stap voor een bedrijfsovername. Je hebt de knoop doorgehakt en bent er klaar voor. Maar wat is het bedrijf eigenlijk waard? Waardebepaling van een bedrijf is een dienst voor zowel koper als verkoper, die over veel meer gaat dan alleen de uiteindelijke prijs van het bedrijf. IMK helpt je hiermee.

Lees meer

Bedrijf verkopen

Je wilt je bedrijf verkopen. Een significante stap, waar je goed over na hebt gedacht. De verkoop van een bedrijf kan een spannend proces zijn; niet alleen op praktisch vlak, maar ook emotioneel. En natuurlijk niet alleen voor jou als eigenaar van het bedrijf, maar ook voor jouw personeel.

Lees meer

Overnamefinanciering

Om een overeenkomst tot koop of verkoop van een bedrijf succesvol af te ronden, moet de bedrijfsovername financiering geregeld worden. Dit geldt voor jou wanneer je met een verkopende partij overeenstemming hebt om een bedrijf over te nemen, maar ook voor de kandidaat-koper aan wie jij jouw bedrijf wilt verkopen.

Lees meer

Bedrijfsopvolging

Een kwart van de zelfstandige ondernemers overweegt het stokje over te dragen. Om na jaren hard werken de vruchten te plukken of om van de zorgen af te zijn. En soms om iets nieuws te beginnen. Bedrijfsopvolging is niet slechts een momentopname, maar een volledig proces. Is jouw bedrijf klaar voor overdracht?

Lees meer

Heb je behoefte aan contact met ons om meer te weten te komen over dit onderwerp?

Bel 088 999 00 00, stuur een e-mail naar info@imk.nl of maak gebruik van dit contactformulier:

Jouw gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt. Lees onze Privacy- en Cookieverklaring.

Wil je de inhoud van deze pagina delen? Dat kan: