MKB Park “De Viersprong”

Wordt dit kasteel jouw nieuwe werkplek?

Een plek om te werken op een landgoed in een mooi kasteel. Een plek om te vergaderen en je klanten te ontvangen. Gewoon, midden in het bos waar je de rust kunt vinden om je werkzaamheden uit te voeren.

Werken op landgoed "De Viersprong"

De Viersprong, een volledig gemoderniseerd kasteel, midden in de natuur, biedt werkplekken aan grote tafels die je deelt met andere ondernemers. Maar er zijn ook plekken waar je zelfstandig aan kunt werken. Als je een klant wilt ontvangen, zijn er ook vergaderruimtes beschikbaar.

Tussendoor even je hoofd leegmaken en een korte wandeling maken of een kop koffie drinken met een collega- ondernemer. In het MKB park heb je alles wat je nodig hebt om een prettige werkplek te creëren.

Van alle gemakken voorzien

Voor elke type bijeenkomst bestaan mogelijkheden in het MKB Park. Het gebouw biedt, samen met de bijgebouwen, een keur aan ruimtes. Geschikt voor trainingen, vergaderen, het geven van workshops of het voeren van coachingsgesprekken. Naast de ruimtes in het kasteel, kan Het Koetshuis, inclusief een riante Boretti keuken, ook in zijn geheel gehuurd worden.

Ondernemers met een maandabonnement, ontvangen tevens een abonnement op het Coachhuis, waarmee door heel Nederland bij het Coachhuis overlegruimtes geboekt kunnen worden.

Wil je de inhoud van deze pagina delen? Dat kan: