Webinars

Vanaf je werkplek of thuis in je luie (werk)stoel alles weten over een onderwerp dat jouw onderneming raakt? Dan zit je hier goed! Hieronder vind je een overzicht van de webinars die je bij het IMK kunt volgen. We geven de webinars continu, dus boek nu je plek en kies voor een tijdstip dat jou past.

Webinar

De Good Company Webinar, om nog succesvoller te worden

Als ondernemer kom je regelmatig voor uitdagingen te staan. Sommige daarvan zijn klein en behapbaar, andere zijn groter en hebben dan ook grote gevolgen voor jou en je onderneming. Meld je aan, het is geheel kosteloos!

Webinar

Hoe krijg je de juiste prijs voor je onderneming?

Welke (emotionele) waarde geef jij aan je onderneming? Het komt regelmatig voor dat ondernemers een te hoge of te lage prijs vragen voor hun onderneming. Een te hoog bedrag is natuurlijk prettig, maar wat als je de waarde van je eigen onderneming onderschat?

Deze webinar wordt tijdelijk niet gegeven

Webinar

Overnames – Ben je er zelf klaar voor?

Iedere dag zijn er ondernemers die hun onderneming verkopen. Schiet het bij jou ook weleens door je hoofd om je eigen onderneming te verkopen, maar als je dan een koper zoekt, is deze niet te vinden. Is dat zo? Of speelt er misschien iets anders waar je meer regie over hebt dan je denkt?

Deze webinar wordt tijdelijk niet gegeven

Webinar

Hoe werkt een scheiding als er een onderneming is?

Scheiden overkomt veel mensen, je hoort er vrijwel dagelijks over. Het blijft moeilijk om er op voor te bereiden als het je overkomt. Scheiden met een onderneming neemt ook nog eens meer risico’s mee voor de toekomst. Hoe voorkom je schade achteraf? Of hoe voorkom je ruzie achteraf? We vertellen het je in dit webinar.

Deze webinar wordt tijdelijk niet gegeven

Webinar

Meer zekerheid voor ondernemers

Ondernemen neemt risico’s met zich mee. De kans dat je als ondernemer ineens geen euro meer verdient, is aanwezig. Heb je jezelf weleens de vraag gesteld hoe je je inkomen kunt beschermen wanneer er geen inkomsten binnenkomen? Een zekerheid die je kunt creëren na het volgen van dit webinar.

Deze webinar wordt tijdelijk niet gegeven

Vragen? Neem contact op met het IMK!

Wil je de inhoud van deze pagina delen? Dat kan: