Word jij onze nieuwe collega?

Het IMK is een organisatie met een duidelijke missie: wij helpen ondernemers en hun onderneming verder te komen, zowel in goede als in slechte tijden. Zo helpt het IMK jaarlijks duizenden ondernemers door de gezondheid van ondernemingen te bepalen en door ondernemers met een (hulp)vraag te begeleiden richting de best passende oplossing. Dat doen we zowel direct voor ondernemers, als via kanalen zoals financiers of gemeenten.

Onze openstaande vacatures

Bij het IMK werken ruim 100 MKB-analisten, ondernemersadviseurs, ondernemerscoaches en vakspecialisten, die regel matig samenkomen op het MKB-park voor bijeenkomsten of kennissessies.

Mocht je eenzelfde bevlogenheid voor ondernemers en hun onderneming voelen als wij, dan horen we graag van je. Bekijk de vacatures eens of er een bij je past, maar we staan ook altijd open voor open sollicitaties.

Heb je interesse en wil je direct solliciteren?

Zie je een vacature die jou aanspreekt enen wil je onderdeel zijn het IMK-team? Stuur dan je CV en motivatie naar hrm@imk.nl. Mocht je eerst meer informatie willen hebben, bel dan 088 999 00 00.

Wil je de inhoud van deze pagina delen? Dat kan: