IMK Adviespunt

Om ondernemers ook lokaal te woord te kunnen staan heeft het IMK het ‘IMK Adviespunt.’ Dit is een partnership tussen het IMK en een financiële intermediair.

Om ondernemers ook lokaal te woord te kunnen staan heeft het IMK het ‘IMK Adviespunt.’ Dit is een partnership tussen het IMK en een financiële intermediair, zoals een hypotheekadviseur, accountant of een assurantietussenpersoon. Hierdoor wordt het palet aan diensten en producten voor zowel het IMK als de financiële intermediair verbreed en kunnen beide partijen de ondernemer samen ontlasten op iedere vraag die hij heeft. Of het nu een vraag is over zijn hypotheek, scheiding, zakelijke lening óf bijvoorbeeld een overname; het IMK is er voor deze ondernemer – samen met haar IMK Adviespunt. De ondernemer heeft in dit geval één aanspreekpunt; zijn vertrouwde gezicht in de markt.

Ben je ondernemer en benieuwd welke Adviespunten bij jou in de buurt zitten? Bel dan met IMK via 088 – 999 0000.

Lees ook: Het IMK sluit eerste partnership met Huis en Hypotheek Utrecht West.

Interesse om een IMK Adviespunt te worden?

Beschouw jij jezelf als ‘local hero’ en wil jij de ondernemers uit jouw regio laten groeien, dan is dit partnership wellicht ook iets voor jou. Graag praten we vrijblijvend met je verder, je bent van harte welkom voor een kop koffie bij ons in Woudenberg. Neem contact op met via 088 – 999 0000.

Vragen? Neem contact op met het IMK!