Op zoek naar kwalitatief en flexibel inzetbaar personeel?

Wij begrijpen dat de sleutel tot succes binnen de gemeente en overheid ligt in het op het juiste moment hebben van het juiste personeel – professionals die niet alleen uitblinken in kwaliteit maar ook flexibel inzetbaar zijn. Daarom bieden wij detacheringsservices waarmee we uw organisatie voorzien van experts voor de korte of langere termijn.

Op zoek naar kwalitatief en flexibel inzetbaar personeel?

Wij begrijpen dat de sleutel tot succes binnen de gemeente en overheid ligt in het op het juiste moment hebben van het juiste personeel – professionals die niet alleen uitblinken in kwaliteit maar ook flexibel inzetbaar zijn. Daarom bieden wij detacheringsservices waarmee we uw (gemeente) organisatie voorzien van experts voor de korte of langere termijn.

 • Meer dan 100 lokale adviseurs

 • Maak de juiste keuzes voor jouw bedrijf

 • Krijg steun en regelingen voor jouw bedrijf

Inzetbaar personeel, heb jij daar al een plan voor? 

Wij bieden flexibele en deskundige specialisten die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Onze specialisten gaan zelfstandig te werk. Zij voeren uit, denken mee terwijl u er geen omkijken naar heeft.

Onze experts zijn uw visitekaartje

Naast dat de opdrachten goed, vakkundig en binnen de termijnen worden afgerond hechten wij ook veel waarde aan de menselijke kant en vinden wij servicegerichtheid en klanttevredenheid zeer belangrijk. Uiteindelijk gaat het om de beleving en tevredenheid van de burger. Van onze gedetacheerde mag u net even dat stukje meer verwachten.

Geen lange en ingewikkelde sollicitatieprocedures. Wij hebben de oplossing om uw opdracht/vraag goed in te vullen. Ook met betrekking tot de duur van de opdrachten zijn wij flexibel. Ons uitgangspunt is: onze experts zijn er wanneer u ze nodig heeft. Onze medewerkers zijn snel en flexibel in te zetten omdat zij beschikken over recente kennis en vaardigheden om zelfstandig te werken.

Daarnaast denken wij graag met u mee over uw personeelsbezetting voor de kortere en langere termijn. Onze experts zijn in te zetten voor/bij:

 • Opschalen bij drukte

 • Afroep als achtervang

 • Vervanging bij ziekte/zwangerschapsverlof/verlof

 • Specifieke (tijdelijke) projecten

 • Invullen van vacatures binnen uw organisatie

Expertgebieden

Wij hebben een uitgebreid netwerk van experts in diverse vakgebieden, die klaar om uw team te versterken. Wij kunnen u ondersteunen bij het invullen van de volgende werkzaamheden:

 • Klantmanagers Bbz: Specialist in de begeleiding van (startende) ondernemers binnen het Bbz/IOAZ. Het uitvoeren van intakes, heronderzoeken en overige voorkomende werkzaamheden. Ook werkzaamheden voortvloeiend uit overige (tijdelijke) gemeentelijke ondernemersregelingen kunnen hier deel van uit maken.
 • Beleidsmedewerkers: Expertise in het ontwikkelen, implementeren en evalueren van gemeentelijk beleid binnen de kaders van het Bbz.
 • Kwaliteitsmedewerkers: zorgdragen voor kwaliteitsontwikkeling, procesondersteuning en toetsing van beleid/kwaliteit binnen het Sociaal Domein.
 • Projectmanagers: Verantwoordelijk voor het leiden van gemeentelijke projecten, van planning tot uitvoering, vaak gericht op specifieke thema’s op het gebied van ondernemers, sociale zaken en of statushouders.

Heeft u een vraag? Neem direct contact op!

Wij zijn er trots op om de perfecte match te creëren tussen uw organisatie en onze specialisten. Ontdek de voordelen van onze detacheringsservices. Samen pakken we uw projecten aan! Neem contact op met Frank Schuurman, manager: 088 – 999 00 00.

Wat maakt ons uniek?

 • Kwaliteit in elk detail: Onze professionals zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun ervaring, vaardigheden en betrouwbaarheid. Wij garanderen de hoogste kwaliteit in al onze detacheringen.
 • Flexibiliteit als standaard: Wij begrijpen dat de gemeentelijke markt dynamisch is. Daarom bieden wij flexibele inzetbaarheid, zodat onze professionals naadloos passen bij uw veranderende behoeften en projecten.
 • Kennis als expertise: Wij zorgen ervoor dat de kennis van onze specialisten up-to-date is. Ondersteund en opgeleid door IMK. Dit zorgt ook voor een goede afhandeling van de opdrachten waardoor er minder juridisch risico is.
 • Toegewijd aan uw succes: Wij geloven in partnerschappen op lange termijn. Onze focus ligt niet alleen op het leveren van experts, maar op het bijdragen aan ontwikkeling binnen de gemeente en interne samenwerking. Krapte op de arbeidsmarkt vraagt om meer samenwerking.

Voordelen voor u als gemeente

 • Direct hoge parate kennis inzetbaar

 • Snellere afhandeling dossiers

 • Klantvriendelijk optreden/service graag verhogend

 • Geen langdurige en ingewikkelde  HR trajecten

 • Invullen van vacatures binnen uw organisatie

 • Uitwisseling kennis (te kort arbeidsmarkt vraagt om samenwerking)

 • Door kennis duidelijke afhandeling van dossiers (minder juridisch risico)

Naast het leveren van personele oplossingen denken wij ook met u mee om uw afdeling te voorzien van een kwaliteits- en kennis impuls op het gebied van onder andere het Bbz. Onze eervaren ervaren willen graag hun kennis overdragen. Dit doen zij middels trainingen en of coaching on the job. Daarnaast kunnen zij ook fungeren als klankbord en kunnen zij, daar waar nodig, ondersteuning bieden op de werkvloer.

Uitbreiding diensten voor u als gemeente

Naast de diensten die bekend zijn waarmee wij u direct kunnen faciliteren zijn wij druk bezig met het ontwikkelen en voorbereiden van nieuwe functies waarmee wij u in de nabije toekomst kunnen ondersteunen.

 • Medewerker vergunningen

 • WMO Consulenten

 • Milieuadviseurs

 • Projectmanagers

Is er toch eerder ondersteuning nodig of gewenst bij de uitvoering van één van deze of andere functies die wellicht nog niet genoemd zijn neem dan gerust contact met ons op om te bespreken wat we hier voor u in kunnen betekenen. Wij hebben een groot netwerk van specialisten om uw vraag goed, vakkundig en snel in te vullen.

Onze werkwijze

Intake

Wij bespreken graag uw personeelsbehoefte, profiel en criteria’s, zodat we de functie goed kunnen invullen.

Voorstellen

Op basis van uw zoekprofiel gaan wij op zoek naar de beste kandidaten en delen de cv’s met u.

Kennismaken

De door u geselecteerde kandidaten komen graag persoonlijk kennismaken.

Match

Heeft u de juiste match gevonden? Dan maken we de laatste afspraken en zorgen wij dat de kandidaat snel inzetbaar is.

Verbonden

Na plaatsing onderhouden wij graag contact met u en de kandidaat om de voortgang en ontwikkelingen te bespreken.

Nieuwsgierig naar onze dienstverlening?

Graag komen we in contact met u om uw specifieke personeelsbehoeften te bespreken. Wij zullen snel en efficiënt de juiste experts voor uw organisatie selecteren. Of het nu gaat om tijdelijke projecten, langdurige samenwerkingen of specifieke expertise, IMK detacheringsservices de oplossing voor u!

Wij zijn er trots op om de perfecte match te creëren tussen uw organisatie en onze specialisten. Ontdek de voordelen van onze detacheringsservices. Samen pakken we uw projecten aan!

Laat jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoofdkantoor
Zeisterweg 82, 3931MG  Woudenberg

Bel 088 999 00 00 of gebruik ons contactformulier

Gecertificeerd

Waar kunnen we jou mee helpen?

Elke dag adviseren wij honderden ondernemers. Dit doen we met slimme oplossingen.
Zoek hier waar wij jou mee kunnen helpen:

Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf. Wij maken ondernemers succesvoller.

Wij helpen jouw bedrijf succesvoller te maken. Dat doen we door je te helpen wanneer je in zwaar weer zit – door steun te regelen die je normaal gesproken niet snel kan krijgen – maar ook wanneer je juist nieuwe stappen wilt gaan zetten met jouw onderneming. Bijvoorbeeld door klaar te staan als sparringpartner of door mee te denken bij overname en financiering.

Het IMK is bekend van:

Ben je journalist en heb je een vraag over een persbericht of over een trend in de wereld van de MKB’er in Nederland? Wil je een interview aanvragen met IMK-directeur Michiel Hordijk of wil je een van onze specialisten spreken? Journalisten kunnen contact opnemen met onze afdeling communicatie. Bekijk hiervoor de speciale perspagina.

Ben je niet werkzaam in de media, neem dan contact op via ons contactformulier.

100.000+

Ondernemers geholpen

70 jaar

Oplossingen voor MKB

1200+

Klantwaarderingen

Aanwezig

Landelijk, lokaal en online

 IMK.nl, kennis van zaken!

Als ondernemer ga je door verschillende levensfasen in je onderneming. Van start tot en met het kiezen van de juiste financiering. En van het oplossen van een conflict tot en met de verkoop van je onderneming. Het Instituut voor Midden en Kleinbedrijf is er voor iedere levensfase van de ondernemer en van zijn of haar onderneming. Doe je voordeel met onze kennis!