088 999 0 155 • MKB Noodlijn

Voor iedere ondernemer een luisterend oor

Sinds de uitbraak van de coronacrisis hebben wij duizenden telefoontjes gehad van ongeruste en soms ook wanhopige ondernemers. Vaak zoeken we naar oplossingen, maar we merkten dat een luisterend oor van een coach of ervaringsdeskundige soms net zo veel waard is – en misschien nog wel meer. Het openen van de MKB Noodlijn is het resultaat van deze ervaring.

Van ondernemer tot ondernemer: Wij zijn er voor je

Het IMK staat al meer dan 70 jaar klaar voor ondernemers. In goede, maar ook in slechte tijden, zoals nu. Bij het deskundige team van de MKB Noodlijn kun je je verhaal kwijt en ben je er zeker van dat er aan de andere kant van de lijn een ondernemer zit die naar je luistert.

Je kunt er je hart luchten, even afstand nemen van de situatie waarin je zit en gewoon even praten met iemand die snápt waar je stress vandaan komt. Van ondernemer tot ondernemer: wij zijn er voor je. Met raad, en daad.

Waarom de MKB noodlijn?

  • Begrip: van ondernemer tot ondernemer
  • Opluchting: door zorgen te delen
  • Steun: een luisterend oor zonder oordeel
  • Advies: een team van coaches zit elke dag klaar

In de media

Goedemorgen Nederland (WNL)

Tijd voor Max (Omroep Max)

Een helpende hand en luisterend oor

“Een ondernemer heeft graag de regie, maar in deze tijd kan dat niet. Dan helpt het als iemand gewoon luistert”, vertelt IMK-directeur Michiel Hordijk, die samen met Ondernemend Nederland (ONL) het initiatief nam voor de MKB Noodlijn (088 999 0 155). De telefoon staat er sinds de opening roodgloeiend.

Wil je de inhoud van deze pagina delen? Dat kan: