Ron Reinders

"Je moet van je bedrijfsidee echt zelf overtuigd zijn, het moet van binnen ‘branden'”

Ron Reinders (1965) woont en werkt in de regio Twente is getrouwd met Dianne en heeft 2 kinderen. Hij is ondernemer en founder/co-owner van Racetrailer.com, een productie- en verkooporganisatie van trailers tbv de professionele internationale autosportmarkt waaronder F1 teams, autofabrikanten en andere autosport teams in diverse race klassen. Ron heeft veel ervaring in internationaal zakendoen, marketing en sales.

Toen hij in 2008 zijn bedrijf Racetrailer.com startte, vanuit het niets, heeft hij aan den lijve ondervonden hoe waardevol een sparringpartner kan zijn. Mede door zijn eigen ervaring, deelt hij nu graag zijn kennis en kunde met andere ondernemers en helpt hen om op koers te blijven en kansen te zien in de markt.

Naast zijn passie voor sportauto’s en de autosport in het algemeen, vindt hij dat er een juiste balans in het leven moet zijn tussen werk/bedrijf en privé. In zijn vrije tijd is hij buiten actief met golfen en hardlopen om body en mind gezond te houden. Verder houden hij en zijn gezin van reizen en de culinaire keuken met dito wijnen.

Gerelateerde medewerkers

 • Riemer de Graaf

  “Sparren is leuk en leerzaam voor beide partijen. Vindt erg leuk om ...

 • Bert van Dam

  Sparren voor Bert: “om te zien dat een ondernemer na een spar-sessie ...

 • Eric Jan Doorenbosch

  Eric Jan Doorenbosch (1961) komt uit een retailfamilie. Zijn opa had ...

 • Eelke Pollé

  “Ik geloof dat als iedereen kan doen wat hij het líefste doet, ...