Eelke Pollé

“Ik geloof dat als iedereen kan doen wat hij het líefste doet, de wereld een mooiere plek wordt. Wat ik het liefste doe, is mensen met een passie helpen om daar een succesvolle business van te maken.”

Eelke Pollé (1979) woont en werkt in de regio Amsterdam. Als ondernemer, investeerder en startup-coach is ze betrokken bij een groot aantal bedrijven. Zelf begon ze als ondernemer in de media- en eventproductie en heeft daarna diverse bedrijven gebouwd, van touroperating tot tinyhouses, van consultancy tot investeringsfonds.

Na de verkoop van een van haar bedrijven richt zij zich voornamelijk op het helpen van andere ondernemers. Daarbij past ze zowel haar eigen ervaring als ondernemer, alsmede haar bedrijfskundige kennis (MBA cum laude afgerond en onderzoek gedaan naar ‘de kritische succesfactoren van startup acceleratie’) alsmede ook haar expertise op ‘de mens achter het bedrijf’ toe: “geen gezonde business zonder een gezonde geest en een gezond lichaam”. Eelke is zelf fanatiek sporter, heeft vroeger veel yogales en personal training gegeven. Verder houdt van ze reizen, nieuwe dingen leren en doet nu een jaaropleiding overleven in de natuur.

Zullen we linken?
acfcontrolled

Gerelateerde medewerkers

 • Peter Verstappen

  Middels zijn “sparsessies” maakt hij los wat vast zit en zorgt hij ...

 • Ron Reinders

  "Je moet van je bedrijfsidee echt zelf overtuigd zijn, het moet van ...

 • Eelke Pollé

  “Ik geloof dat als iedereen kan doen wat hij het líefste doet, ...

 • Jeroen Pecasse

  “Sparren is een voorrecht: Een ‘stuk samen optrekken’: bijdragen aan de ontwikkeling ...