Kitty de Heiden

“Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken” Ghandi

Kitty de Heiden (1978)  is een krachtige, sterk en professionele dame met een enorme betrokkenheid, een groot empathisch vermogen en positieve energie! Ze is moeder van 4 kids (2x bonusmoeder) en getrouwd met Pieter.

Ze heeft al 20+ ervaring in de financiële sector in verschillende rollen/functies/aandachtsgebieden: Financieel adviseur, Directeur van een aantal bankkantoren, portefeuille/pricing verantwoordelijkheid Hypotheken, marketing, mentor en Vice voorzitter OR.

In de 15+ jaren dat ze nu een leidinggevende rol vervult, is haar stelling geworden: dat mensen voor je moeten ‘willen’ werken en dat je dit doet door Persoonlijke leiderschap waarin vertrouwen geven één van de belangrijkste punten is. Kitty is ervan overtuigd dat dit de basis is van succes!

Om daarnaast ook maatschappelijk wat toe te voegen, is Kitty in 2018 als commissielid toegetreden tot de Gemeenteraad van haar dorp Zoeterwoude. De onderwerpen waar ze daar op focus op heeft zijn wonen, ondernemers, bestuur en de energietransitie.

De tijd die daarnaast nog over is, staan in het teken van hardlopen, tennis en het gezin.

Gerelateerde medewerkers

 • Hans Biesheuvel

  “Samen Nederland ondernemender maken” Hans Biesheuvel (1965) groeide op in een ...

 • Kees van Zijtveld

  Wil je gelijk of liever geluk ? Kees van Zijtveld (1945) ...

 • Eric Jan Doorenbosch

  Eric Jan Doorenbosch (1961) komt uit een retailfamilie. Zijn opa had ...

 • Frank Cooler

  “Sometimes you win and sometimes you learn” Frank Cooler (1958) woont ...