Norah Gauw

Ik voel me blij wanneer alles soepel loopt en iedere professional de ruimte voelt om de werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren. Dat alles binnen een fijne en open, eerlijke werkomgeving, zodat iedereen zich kan ontwikkelen. Daarnaast ben ik leer- en nieuwsgierig en heel gedreven in steeds blijven leren en ervaren. Inhoudelijk en intermenselijk.

Ervaring en Specialisme

Ik ben ruim 23 jaar ondernemer. Ik was hierbij veelal verantwoordelijk voor het bedenken en opzetten van nieuwe ondernemingen voor derden en het turn key opleveren daarvan. Daarnaast was ik verantwoordelijk om ondernemingen, vaak in een ad interimpositie, uit (zeer) zwaar weer halen. Deze situaties staan op het eerste oog lijnrecht op elkaar, maar toch zit er veel overlap in. Uiteindelijk draait het om zorgen voor een financieel gezonde onderneming, met een goede propositie die door bevlogen mensen uitgevoerd wordt. Sinds een jaar of 5 ben ik ingestapt bij het IMK en geef ik met veel plezier leiding aan een groep professionals, met name ondernemersadviseurs en – analisten. Een mooie inhoudelijk groep mensen met hart voor ondernemers.

Privé

Ik ben voorzitter van Stichting ZEHG en draai veel mee in wereldwijde wetenschappelijke onderzoeken. Daarnaast speel ik Ingress en organiseer de strategische kant van wedstrijden binnen dit spel over de gehele wereld. Het is enorm leuk om in vrijwel elk land ter wereld kennissen en vrienden te hebben en hier ook vaak contact mee te hebben. Verder zeil ik op zee, al is de tijd soms te beperkt hiervoor.

Gerelateerde medewerkers

 • Anniek Hordijk

  Ik vind het belangrijk dat de ondernemers die bij ons binnenkomen ...

 • Tanja Kleinhout

  Ik werk in een ondersteunende functie die perfect past bij mijn ...

 • Evelien Lamberts-van der Scheer

  Op de achtergrond ondersteunend zijn aan de IMK Professional geeft mij ...

 • Astrid van Wijngaarden

  Uiteindelijk draait mijn werk om het op administratief gebied op rolletjes ...