Evelien Lamberts-van der Scheer

Op de achtergrond ondersteunend zijn aan de IMK Professional geeft mij energie. Ik vind het belangrijk om ervoor te zorgen dat wat IMK aflevert er ook goed en herkenbaar als IMK uitziet. Daarnaast werk ik er graag aan mee om de interne processen zo soepel mogelijk te laten lopen, waardoor de IMK professional echt aan het werk kan.

Ervaring en specialisme

Inmiddels heb ik meer dan 20 jaar ervaring in ondersteunende functies binnen het IMK. In al die jaren heb ik heel veel rapporten gelezen over ondernemers. Wat me daarvan het meest is bijgebleven is, is dat elke ondernemer anders is. Iedereen doet zijn/haar best om een goed inkomen uit het bedrijf te halen. Soms zit het om wat voor reden even tegen en dan is het fijn als er iemand, zoals de IMK professional, is die je (verder) helpt. Vanuit mijn functie vind ik het belangrijk om correct Nederlands te gebruiken en herkenbaarheid uit te stralen. Ik zie het belang van goede administratieve processen. Dat monitoren en verbeteren zie ik als een onderdeel van mijn werk.

Privé

Ik lees graag boeken, vooral Scandinavische thrillers maar ook Tweede Wereldoorlogsboeken staan in de boekenkast. Daarnaast geniet ik erg van de natuur en dieren, vooral van katten en geiten word ik blij.

Gerelateerde medewerkers

 • Astrid van Wijngaarden

  Uiteindelijk draait mijn werk om het op administratief gebied op rolletjes ...

 • Tanja Kleinhout

  Ik werk in een ondersteunende functie die perfect past bij mijn ...

 • Evelien Lamberts-van der Scheer

  Op de achtergrond ondersteunend zijn aan de IMK Professional geeft mij ...

 • Anniek Hordijk

  Ik vind het belangrijk dat de ondernemers die bij ons binnenkomen ...