Ontdek hoe je jouw succes als ondernemer kunt vergroten!

Ben jij klaar om de sleutels tot succes in handen te krijgen? Het IMK presenteert de unieke Succestraining, speciaal ontworpen voor adviseurs, accountants, boekhouders en ondernemers zoals jij. Grijp deze kans om te leren, groeien en bloeien in een exclusieve groep van maximaal 6 gelijkgestemde professionals.

Waarom deelnemen aan onze succestraining?

Herken je deze uitdagingen?

  • Wil je als adviseur, accountant of boekhouder meer waarde toevoegen voor je klanten?
  • Zoek je als ondernemer naar manieren om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?
  • Wil je leren hoe de gezondheid van een onderneming kan leiden tot succes en groei?

Dan is deze training voor jou!

Wat biedt onze training?

  • Diepgaand Inzicht: Leer de kunst van het begrijpen en interpreteren van levensvatbaarheidsonderzoeken. Word een effectievere adviseur en ondersteuner voor je klanten.

  • Ontdek Groeikansen: Identificeer nieuwe mogelijkheden om ondernemers te helpen op basis van levensvatbaarheidsonderzoek. Benut groeikansen zoals nooit tevoren.

  • Netwerken en culinaire ervaring: Geniet van een informele setting waarin je kunt netwerken en van elkaars ervaringen kunt leren. Chefkok Sander zal een heerlijk diner verzorgen tijdens de training.

    .

Schrijf je nu in voor onze succestraining!

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Schrijf je vandaag nog in en investeer in je eigen groei en succes. Of je nu een adviseur, accountant, boekhouder of ondernemer bent, deze training is voor jou!

Succestraining

17 april/17:00 - 18 december/20:00

Schrijf je nu in voor onze succestraining! Ontdek hoe je jouw succes als ondernemer kunt vergroten! Grijp deze kans om te leren, groeien en bloeien in een exclusieve groep van maximaal 6 gelijkgestemde professionals. Mis deze unieke gelegenheid niet om het inzicht in bedrijfsgezondheid te vergroten en het succes te stimuleren! Let op: We hebben beperkte beschikbaarheid voor ...

Wil je de inhoud van deze pagina delen? Dat kan: