MKB Park “De Viersprong”

Ondernemer, ben je op zoek naar een fijne werkplek? Kom dan eens kijken op landgoed De Viersprong.

acfcontrolled
Uitgebreide mogelijkheden

Werken op landgoed "De Viersprong"

De Viersprong, een volledig gemoderniseerd kasteel, midden in de natuur, biedt werkplekken aan grote tafels die je deelt met andere ondernemers. Maar er zijn ook plekken waar je zelfstandig aan kunt werken. Als je een klant wilt ontvangen, zijn er ook vergaderruimtes beschikbaar.

Flexwerken is een goede manier om collega-ondernemers te ontmoeten, je netwerk uit te breiden en te sparren met andere ondernemers. Dit kan extra werk opleveren: doordat je collega’s uit gemeenschappelijke vakgebieden ontmoet, vloeien hier regelmatig samenwerkingen uit voort.

acfcontrolled
Uitgebreide mogelijkheden

Van alle gemakken voorzien

Voor elke type bijeenkomst bestaan mogelijkheden binnen de Viersprong. Het gebouw biedt, samen met de bijgebouwen, een keur een ruimtes. Voor trainingen, vergaderen, workshops of coachingsgesprekken zijn perfect ingerichte ruimtes beschikbaar. Het Koetshuis, inclusief een riante Boretti keuken, kan ook geheel gehuurd worden.

Ondernemers met een maandabonnement, ontvangen tevens een abonnement op het Coachhuis, waarmee door heel Nederland bij het Coachhuis overlegruimtes geboekt kunnen worden.

Vergaderruimtes

De viersprong heeft vele vergaderkamers en overlegruimtes beschikbaar.

acfcontrolled
Uitgebreide mogelijkheden

Wil je de inhoud van deze pagina delen? Dat kan: