Rob Almering

Rob Almering

“Laat mensen zien wat ze kunnen in plaats van wat ze zijn!”

Rob Almering (1965) is te omschrijven als standvastig, authentiek en de verbindende factor. Samen streven naar het halen van doelen en ambities, daar krijgt Rob energie van. Hij heeft al ruim 20 jaar ervaring met leidinggevende functies in de financiële sector. Daarnaast is hij actief als programma manager in verschillende gebieden.

“Zelf heb ik ervaren dat het fijn is om een sparringpartner te hebben. Dat is motiverend en stimulerend. In mijn rol als sparringpartner wil ik ondernemers inzichten, inspiratie en goede doelen geven.”

Zowel privé als zakelijk is sport een belangrijke factor in zijn leven. Zo is hij zelf actief met hardlopen, tennis en skiën en is hij ook al jarenlang actief in het bestuur bij verschillende verenigingen. Onder andere als algemeen directeur bij het betaald voetbal van FC Den Bosch (3 jaar) en als voorzitter van de hockeyclub Den Bosch. 

Inzichten vanuit de (top)sport, zoals doelen stellen, focus, samenwerken, talent ontwikkelen en omgaan met tegenslag en vernieuwen zijn 1 op 1 door te vertalen naar situaties bij het sparren.

Rob woont samen met zijn vrouw in Vught. Hij is actief in de Randstad en Zuid-Nederland.

Gerelateerde medewerkers

 • Rob Almering

  Rob Almering “Laat mensen zien wat ze kunnen in plaats van ...

 • Jan van Nederveen

  “Sparren is zo iets moois: in gesprek help je iemand te focussen ...

 • Eelke Pollé

  “Ik geloof dat als iedereen kan doen wat hij het líefste doet, ...

 • Lodewijk van der Heijden

  De grootste uitdaging is om de gewone dingen ongewoon goed te doen. ...