Mees de Groot

Mijn passie voor ondernemerschap, commercie en innovatie vormt de kern van mijn professionele gedrevenheid. Ik streef ernaar om positief en energiek te handelen, met als doel het landschap van het ondernemerschap en de reis van de ondernemer positief te beïnvloeden. Het behalen van concrete resultaten en het leveren van toegevoegde waarde geven mij voldoening.

Ervaring en specialisme

Met een achtergrond als technisch bedrijfskundig ingenieur en ervaringen met mijn eigen ondernemingen, heb ik een diepgaande passie en begrip voor het ondernemerschap ontwikkeld. Mijn expertise strekt zich uit over business operations, productmanagement, commercie en finance, waardoor ik een breed spectrum aan bedrijven kan ondersteunen – van creatieve branches, retail, horeca, tot aan productiebedrijven en e-commerce. Mijn benadering is gebaseerd op integriteit, waarbij nieuwsgierigheid, een gezonde dosis positiviteit en communicatieve vaardigheden essentieel zijn voor succes.

Privé

Naast het professionele leven, geniet ik van de kleine dingen die het leven te bieden heeft; Ik kom uit het altijd gezellige Breda, maar mijn ‘roots’ liggen in Zwitserland (het land van de kaasfondue en de paarse koeien). In mijn vrije tijd voetbal ik, maar ik vind het ook heerlijk om ernaar te kijken (onder het genot van..). Daarnaast houd ik van natuur, en ben ik altijd te porren voor een goede hike, bij voorkeur met uitdagende paden die zowel fysiek als mentaal voldoening geven. Mijn hobby's reflecteren mijn positieve en analytische aard, waarbij ik steeds op zoek ben naar nieuwe uitdagingen en manieren om mezelf verder te ontwikkelen.

Gerelateerde medewerkers

 • Bill Hoeks

  Passende en ‘gedragen’ hulp bieden aan ondernemers die tegen een commercieel ...

 • Joop van den Hoven

  Van jongs af aan heb ik altijd al veel waardering en ...

 • Juul Bruijnen-Vestjens

  Vanuit mijn rol als ondernemersadviseur heb ik het voorrecht om met ...

 • Gert-Jan Smid

  Het geeft mij energie om samen met een (startende) ondernemer te ...