Download de 10 essenties van sparren

De 10 essenties van sparren

Wat je in het boekje vind:

  • De 10 essenties die onze sparringpartners gebruiken om jou tot een succesvollere sparringpartner te maken

  • Handvaten om gelukkiger te worden

  • Informatie samengesteld door verschillende sparringpartners.

Er alleen voor staan als ondernemer? Nergens voor nodig!

Als ondernemers moet je belangrijke beslissingen meestal zelf maken. Jij bent verantwoordelijk voor het succes van jouw bedrijf en jij bepaalt de route die jouw bedrijf gaat nemen. Hoe fijn is het dan om deze onderwerpen met iemand te bespreken die daar verstand van heeft? Die weet wat jij meemaakt en zelf ook ondernemer is (geweest). IMK Sparren bied je die oplossing! Samen met 25 ervaren sparringpartners helpen we om jou – de ondernemer – verder te laten groeien met jouw plannen en bedrijf. Wil je meer weten over een sparringpartner? Lees hier verder. 

Het IMK is bekend van:

Ben je journalist en heb je een vraag over een persbericht of over een trend in de wereld van de MKB’er in Nederland? Wil je een interview aanvragen met IMK-directeur Michiel Hordijk of wil je een van onze specialisten spreken? Journalisten kunnen contact opnemen met onze afdeling communicatie. Bekijk hiervoor de speciale perspagina.

Ben je niet werkzaam in de media, neem dan contact op via ons contactformulier.

100.000+

Ondernemers geholpen

70 jaar

Oplossingen voor MKB

1200+

Klantwaarderingen

Aanwezig

Landelijk, lokaal en online

Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf. Wij maken ondernemers succesvoller.

Wij helpen jouw bedrijf succesvoller te maken. Dat doen we door je te helpen wanneer je in zwaar weer zit – door steun te regelen die je normaal gesproken niet snel kan krijgen – maar ook wanneer je juist nieuwe stappen wilt gaan zetten met jouw onderneming. Bijvoorbeeld door klaar te staan als sparringpartner of door mee te denken bij overname en financiering.