Kees van Strien
Ondernemerschap loopt als een rode draad in het leven van Kees van Strien. Hij ziet het als zijn grootste uitdaging is om mensen ondernemend te maken en te laten denken in mogelijkheden. Kees van Strien beschouwt het als zijn verantwoordelijkheid om mensen een weloverwogen beslissing te laten nemen of ze voor ondernemerschap kiezen.
Ervaring en specialisme
Na 13 jaar met horecaondernemers te hebben gewerkt vanuit bierbrouwerij Anheuser-Bush Inbev is hij als ondernemer de financiële wereld ingerold. Naast zijn rol bij IMK is Kees van Strien zelf nog steeds actief als ondernemer, onder andere in het onderwijs.
Privé
Hij ontspant door bier te brouwen, te drinken en te sporten. Hij vindt dat iedereen moet zich minstens een keer in zijn leven oriënteren op ondernemerschap omdat er veel ondernemerspotentieel onbenut blijft. Maar zeker niet iedereen is een ondernemer. Buiten je comfortzone kom je tot ontwikkeling, belangrijk is dat je die situaties dus steeds opzoekt.