Startersdag Nijmegen 30 januari voor ondernemers mét inspiratiesessie Bagels & Beans

Ga razendsnel van start met ondernemen in 2019!

Ondernemers in de regio van Nijmegen kunnen op 30 januari terecht in de Lindenberg voor informatie en inspiratie over ondernemerschap. Door middel van een informatiemarkt en diverse workshops worden zij geholpen met het opstarten van hun bedrijf of het verder laten groeien van hun onderneming.

Rabobank Rijk van Nijmegen is initiatiefnemer van het evenement, uitgevoerd door Startersdagen.com. Samen willen zij ondernemers goed voorbereiden en zorgen dat de uitval onder starters daalt. Bij het evenement sluiten vele regionale partijen aan om hun kennis te delen met de bezoekers. De avond is bedoeld voor oriënterende starters, startende ondernemers, eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud en de start-ups. Bezoekers kiezen hun eigen programma op basis van de leeftijd van hun bedrijf. Zo kunnen bezoekers een workshop volgen over hoe je Instagram inzet voor je bedrijf of hoe je ervoor zorgt dat potentiële klanten jou vinden.

Inspiratiesessie over franchiseformule Bagels & Beans

Bagels & Beans begon in 1996 in Amsterdam en groeide razendsnel tot een landelijk bekend concept. Alleen al in Amsterdam heeft het bedrijf inmiddels meer dan 20 vestigingen, maar ook in de rest van Nederland zijn ze goed vertegenwoordigd. In Nijmegen is de oude locatie inmiddels gesloten, maar daar komt een nieuwe vestiging voor terug als onderdeel van hun franchise formule. Tijdens deze inspiratiesessie wordt uitgelegd hoe een franchiseformule te werk gaat.

Aanmelden

Aanmelden is alvast mogelijk via www.startersdagen.com/nijmegen2019.

Wil je de inhoud van dit bericht delen? Dat kan: