Subsidies en overheidsregelingen

IMK is kort na de Tweede Wereldoorlog als Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf door de overheid opgericht om ondernemers in Nederland financieel te ondersteunen voor herstel en groei van hun bedrijven.

Maatschappelijke missie

De maatschappelijke missie zit ons nog steeds in het bloed en dankzij deze erfenis hebben wij een sterke verwevenheid met de overheid, waardoor wij goed zicht hebben op diverse subsidie- en garantieregelingen voor ondernemers en MKB-bedrijven.

In onze contacten met ondernemers ervaren wij keer op keer dat veel van deze regelingen niet bekend zijn en/of dat het aanvraagproces erg ingewikkeld is. IMK heeft adviseurs beschikbaar in elke provincie die precies op de hoogte zijn van lokale en regionale regelingen. Dankzij subsidies is de financieringsbehoefte dikwijls minder en garantieregelingen kunnen zorgen dat financieringen juist eerder verstrekt worden. Ook jij komt in aanmerking voor die voordelen, dus laat ons voor zorgen dat die potjes niet langer onbenut blijven!

Voor ondernemers in financiële nood hebben gemeentes bijvoorbeeld de Bbz regeling of IOAZ regeling (uitkering of krediet). Vul onze gratis BBz-scan in om te kijken of je daarvoor in aanmerking komt.

Heb je behoefte aan contact met ons om meer te weten te komen over dit onderwerp?

Laat jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je de inhoud van deze pagina delen? Dat kan: