Advies en bemiddeling

Of je nu al een jarenlang een kredietrelatie hebt met je huisbank of het is de eerste keer dat je financiering nodig hebt, het verkrijgen van een (nieuwe) financiering is tegenwoordig niet gemakkelijk. Naast banken is er de laatste jaren een oerwoud aan alternatieve financieringsvormen ontstaan, zoals factoring en crowd funding, waar je door de bomen het bos niet meer ziet. Advies vanuit banken en financieringsmaatschappijen is zelden objectief. In plaats van de behoefte van jou als ondernemer centraal te stellen gaat het veel partijen vooral om snel transacties doen.

Gratis financieringswijzer

Als onafhankelijk adviesbureau biedt IMK objectief advies over de meest passende financieringsvorm(en) gebaseerd op jouw specifieke situatie en wensen. Daarbij heb je de keuze uit een telefonisch of on-line consult of een van onze adviseurs bij je in de buurt kan op je bedrijf langs komen voor een gesprek. Als eerste stap nodigen we je uit onze gratis financieringswijzer in te vullen waarmee je direct inzicht krijgt in de diverse mogelijkheden die voor jouw bedrijf en behoefte gelden.

Omdat iedere ondernemer en elk bedrijf uniek is, biedt IMK tevens begeleiding om de gewenste financiering te realiseren. Voor jou is dit een lastige afleiding, voor ons is het core business. Door je kredietvraag te vertalen in een voorstel dat we pasklaar kunnen neerleggen bij de meest geschikte financieringspartijen, verkorten we het aanvraagproces en vergroten we de kans op succes.

Situaties waarin wij ondernemers adviseren en begeleiden zijn o.a.:

  • Uitbreiding van werkkapitaal
  • Investering in bedrijfsmiddelen of bedrijfspand
  • Herfinanciering
  • Groeikapitaal
  • Bijzonder Beheer
  • Overnames en MBO/MBI
  • Stapelfinanciering of co-financiering

Vragen? Neem contact op met het IMK!

Wil je de inhoud van deze pagina delen? Dat kan: