Financiering

Mkb en financiering is al langere tijd een moeizame combinatie. Veel ondernemers hebben te maken gehad met onterechte afwijzingen. De terughoudendheid in de laatste tien jaar van de banken rond mkb-kredietverlening heeft geleid tot de opkomst van alternatieve kredietverlening, van microkredieten en crowdfunding tot aan factoring.

Nieuwe aanbieders bieden online eenvoudige processen en snel geld en steeds vaker wordt de financieringsadviseur overgeslagen. Handig, maar of het ook goed is, dat is wat anders en het leidt niet altijd de beste oplossing. Integendeel, er wordt veel tijd en geld verspild door de keuze voor het verkeerde instrument of overdreven voorwaarden van financiers.

Stop die verspilling

De financieringswereld is toe aan een stevige revolutie. Door niet-traditionele oplossingen als dat beter is voor je bedrijf. Door digitalisering, door slimme algoritmes en door oplossingen, die beginnen waar traditionele leveranciers van financiering ophouden.

Het IMK startte met het Instituut van nieuwe mkb-financiering voor advies over de beste oplossingen en voor begeleiding van financieringsaanvragen. Als het jou met IMK niet lukt, dan lukt het nergens, zo luidt onze belofte. Zo hielpen we duizenden ondernemers, nadat die bij de bank een afwijzing hadden ontvangen.

Vragen? Neem contact op met het IMK!

Wil je de inhoud van deze pagina delen? Dat kan: