Laurens van Wijngaarden

Ik geloof sterk in de kracht van ondernemerschap als motor voor innovatie, economische groei en maatschappelijke vooruitgang. U bent als ondernemer constant bezig met uw eigen business met allerlei problemen en uitdagingen. Het is dan fijn om met iemand van buitenaf met een frisse blik te sparren en van gedachten te wisselen. Door samen te werken, streven we naar een succesvolle, gezonde toekomst voor uw bedrijf en mogelijk rust en verbeterde levenskwaliteit voor uzelf als ondernemer.

Ervaring en Specialisme

Ik ben ervaren in het beoordelen van de levensvatbaarheid van mkb-ondernemingen (van zowel gevestigde als te starten ondernemingen), het uitvoeren van levensvatbaarheidonderzoeken (LVO), bedrijfseconomische analyses en het verrichten van haalbaarheidsonderzoeken. Ik adviseer ondernemers en geef ze inzicht in de bedrijfsvoering. Daarbij creëer ik draagvlak voor adviezen en aanbevelingen en begeleid ik startende ondernemers. Mijn specialisatie ligt in de horeca en dienstverlening.

Privé

In mijn vrije tijd ben ik lid van serviceclub de Nederlandse Tafelronde (Round Table). Op dit moment actief bij de oud Tafelaars 41+. Tevens. Tevens ben ik een gepassioneerde (recreatief) hockeyer in een Veteranen team.

Gerelateerde medewerkers

 • Juul Bruijnen-Vestjens

  Vanuit mijn rol als ondernemersadviseur heb ik het voorrecht om met ...

 • Joost den Ouden

  Het zijn uiteindelijk de mensen die mij drijven. De ene creatief, ...

 • Mees de Groot

  Mijn passie voor ondernemerschap, commercie en innovatie vormt de kern van ...

 • Maurice Spoorenberg

  Ik krijg energie als ik (financiële) vraagstukken van ondernemers kan oplossen ...