Juul Bruijnen-Vestjens

Vanuit mijn rol als ondernemersadviseur heb ik het voorrecht om met ondernemers mee te denken, te sparren en adviseren. De diversiteit aan ondernemers en ondernemingen maakt het bijzonder en geeft mij energie, die ik graag weer wil inzetten voor de ondernemer!

Ervaring en specialisme

Ik heb ruime financiële ervaring, die ik vooral heb opgedaan binnen de bancaire sector. Mijn kwaliteiten liggen op het gebied van het aanpakken van problemen en (financiële) vraagstukken in detail en tegelijkertijd het overzicht op hoofdlijnen behouden en te regisseren. Daadkrachtig en overtuigend op het juiste moment: samen met ondernemers(s) ga ik voor het beste resultaat. Als onderdeel daarvan wil ik anderen hierin betrekken en enthousiasmeren.

Privé

Samen met mijn man en 3 kinderen wonen we in het prachtige (Noord-)Limburgse land. Met vrienden/vriendinnen genieten we van het leven en een wijntje. Ik sport daarnaast graag, waarbij ik regelmatig hardloop, tennis (fanatiek in competitie en gezelligheid) en afhankelijk van het seizoen nog ski, snowboard of op de racefiets te spotten ben.

Gerelateerde medewerkers

 • Gert-Jan Smid

  Het geeft mij energie om samen met een (startende) ondernemer te ...

 • Manon Berger

  Ik ben gedreven, ondernemend, zeer resultaatgericht en hecht veel waarde aan ...

 • Mees de Groot

  Mijn passie voor ondernemerschap, commercie en innovatie vormt de kern van ...

 • Johan Schuitemaker

  Ik heb een achtergrond in marketing en bedrijfseconomie. Vanaf 1987 werk ik ...