Wil je zelfstandig ondernemen? Volg een Werkfit traject!

Denk je erover om een UWV re-integratietraject te gaan volgen en is het ook altijd een droom geweest om een eigen bedrijf te starten? Als partner van het UWV staan de ondernemerscoaches van het IMK (Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf) klaar om tijdens het UWV Werkfit traject samen met jou uit te zoeken of ondernemen iets voor jou is.

  • Makkelijk toegang tot kennis

  • Hulp van vakspecialisten

  • Ken je opties en maak de juiste keuze

Hoe werkt een UWV Werkfit traject van het IMK?

Een Werkfit traject van het IMK is een re-integratietraject waarbij we de basis gaan leggen voor een eigen inkomen  vanuit een arbeidsongeschiktheids- of ZW-uitkering. Samen zoeken we uit of jij geschikt bent voor het ondernemerschap. Het belangrijkste doel? Het schrijven van een ondernemingsplan. Hier staat alle belangrijke informatie in om jouw bedrijf  te starten. Een bedrijf starten vanuit een arbeidsongeschiktheids- of ZW-uitkering? Dat is zeker mogelijk!

Een ondernemingsplan maken met een IMK ondernemerscoach

Het schrijven van een ondernemingsplan? Dat hoef je niet alleen te doen. Jouw persoonlijke ondernemerscoach van het IMK staat klaar om je begeleiding, training en advies te geven op het gebied van ondernemersvaardigheden, financiën, marketing en organisatie van jouw onderneming. We maken een plan voor een succesvolle onderneming, die bij jou als persoon past! Tijdens het Werkfit traject van het IMK zijn de volgende zaken ook beschikbaar:

  • Ondernemerstest

  • Online cursus over ondernemen

  • Online ondernemingsplan: ga zelf aan de slag met jouw plannen!

  • Online trainingen over marketing, financiën of verkoop

Kosten en duur van UWV trajecten

Werkfit trajecten worden door het UWV vergoed, waardoor het volgen van een traject helemaal gratis is! De duur van het traject? Dat is afhankelijk van jouw situatie én het doel dat je voor ogen hebt en is maximaal 18 maanden (vanuit Ziektewet maximaal 9 maanden).

IMK: re-integratiebedrijf voor Werkfit trajecten

Het IMK staat klaar voor álle ondernemers. We zorgen ervoor dat succesvolle bedrijven nog succesvoller worden, maar zijn als re-integratiebedrijf en partner van het UWV ook gespecialiseerd in UWV Werkfit en Naar Werk re-integratietrajecten. Zo krijgt iedereen de juiste ondersteuning om een bedrijf goed  te starten, óók vanuit een uitkeringssituatie.

Zet vandaag de eerste stap naar jouw re-integratie traject!

Wil je meer weten over het UWV Werkfit traject van het IMK? Frans en Gert zijn van maandag t/m donderdag tussen 12:00 en 12:30 bereikbaar voor een telefonische kennismaking. Wil je direct stappen zetten? Frans is bereikbaar op 06-43205592 en Gert is bereikbaar op 06-42470599. We maken graag kennis met je!

Naar het UWV Werkfit traject biedt het IMK ook het UWV Naar werk traject aan. Lees meer. 

Stel jouw vraag via onderstaand formulier

Jouw gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt. Lees onze Privacy- en Cookieverklaring.