Outplacement

Met enthousiasme en een goed idee beginnen veel mensen een eigen bedrijf. Een kans op zelfstandigheid en vrijheid, zeker als je voor een baas werkt. En het kan. Het is een flinke verandering waar we je graag op voorbereiden en mee bij ondersteunen.

In de eerste fase, de intake-fase, verkennen we de plannen met elkaar en beoordelen de haalbaarheid van je plan en je geschiktheid als ondernemer. Samen bepalen we vervolgens het programma wat voor jou het beste is om succesvol je onderneming te kunnen starten (op basis van Startkracht).

In die eerste fase kan je er dus ook achter-komen als het niet zo’n goed idee is om voor jezelf te beginnen en ook dan helpen we je graag om je voor te bereiden op een andere nieuwe stap.Bedrijven willen graag de mobiliteit van haar medewerkers vergroten en hechten er waarde aan om medewerkers die vertrekken goed te begeleiden. Je werkgever kan onze ondersteuning in veel gevallen financieren vanwege hun zorgplicht als werkgever of gewoon omdat ze oud medewerkers goed op weg willen helpen.

Opleiding, de weg wijzen en begeleiden. En omdat we dat heel vaak doen, weten we wat we onderweg tegenkomen.

Vragen? Neem contact op met het IMK!

Wil je de inhoud van deze pagina delen? Dat kan: