De Good Company Score, dé gezondheidstest voor jouw onderneming

Met meer dan 1,1 miljoen zzp’ers in Nederland, is de kans groot dat jij één van hen bent. Klopt dat? Krijg inzicht in de gezondheid van je onderneming.

Levensvatbaarheidsbepaling

De Good Company Score, dé gezondheidstest voor jouw onderneming

Met meer dan 1,1 miljoen zzp’ers in Nederland, is de kans groot dat jij één van hen bent. Klopt dat? Krijg inzicht in de gezondheid van je onderneming.

Wij zeggen: zonder overzicht geen inzicht

Het in kaart krijgen van de status van je onderneming heel belangrijk. Waar ligt je kracht, en waar je kansen? Hoe gezond is jouw onderneming? Ben je op de goede weg?

Eens? Reserveer dan elf minuten van je tijd om onze Good Company Scan te doen. Deze scan toont onder meer hoe toekomstvast je bedrijfsmodel is en geeft je inzicht in de kwetsbare aspecten van je onderneming Ook gaat de scan na of het fundament van je ondernemer in orde is, en neemt het jouw onderschap onder de loep.

Het resultaat? De zeer waardevolle Good Company score. Een uitgebreid rapport van zeventien pagina’s met adviezen op maat over jouw onderneming. Gegarandeerd kosteloos en hartstikke zinvol. Dus, haal die elf minuten ergens vandaan, want… gezondheid boven alles.

Wat is de Good Company Score?

De Good Company score is ontwikkeld door het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf en geeft inzicht in het duurzaam verdienvermogen van een onderneming. Het is een gezondheidstest voor kleine ondernemingen en test beoordeelt tien aspecten verdeeld in drie categorieën:

Bedrijfsmodel

Hoe sterk is de positie in de markt? Wat zijn de markt- en sectorontwikkelingen? En het marktvermogen van de onderneming om business binnen te halen? En hoe vertaalt zich dat in winst?

Ondernemerschap

Wat is de kracht van de ondernemer en beschikt hij of zij over de nodige competenties? En wat is de persoonlijke ruimte om er een succes van te maken?

Fundament

Worden processen beheerst? Is de onderneming flexibel genoeg? Hoe staat het met de financiële reserves? En zijn er nog onopgeloste conflicten?

Na het beantwoorden van 67 vragen ontvang je een rapportage van 17 pagina’s over jouw bedrijf. Met scores voor de drie categorieën en voor alle tien aspecten met advies op maat voor jouw onderneming en voor jou als ondernemer.

 IMK.nl, kennis van zaken!

Als ondernemer ga je door verschillende levensfasen in je onderneming. Van start tot en met het kiezen van de juiste financiering. En van het oplossen van een conflict tot en met de verkoop van je onderneming. Het Instituut voor Midden en Kleinbedrijf is er voor iedere levensfase van de ondernemer en van zijn of haar onderneming. Doe je voordeel met onze kennis!

Het IMK is bekend van:

Ben je journalist en heb je een vraag over een persbericht of over een trend in de wereld van de MKB’er in Nederland? Wil je een interview aanvragen met IMK-directeur Michiel Hordijk of wil je een van onze specialisten spreken? Journalisten kunnen contact opnemen met onze afdeling communicatie. Bekijk hiervoor de speciale perspagina.

Ben je niet werkzaam in de media, neem dan contact op via ons contactformulier.

100.000+

Ondernemers geholpen

70 jaar

Oplossingen voor MKB

1200+

Klantwaarderingen

Aanwezig

Landelijk, lokaal en online

Wil je de inhoud van deze pagina delen? Dat kan: