Gert-Jan Smid

Het geeft mij energie om samen met een (startende) ondernemer te onderzoeken op welke wijze hij/zij zijn onderneming succesvoller kan maken. Met als doel dat de ondernemer zich weer kan richten op de positieve kanten van het ondernemerschap. Dit kan zowel op commercieel als financieel vlak zijn en ook op de ontwikkeling als ondernemer.

Ervaring en specialisme

Ik ben ruim 16 jaar actief als ondernemersadviseur bij het IMK. In deze jaren zijn ondernemers uit (bijna) alle sectoren voorbijgekomen: horeca, retail, persoonlijke dienstverlening, zakelijke dienstverlening, zorg, transport en logistiek etc. Niet alleen de diversiteit aan sectoren, maar ook de afwisseling in omvang van de ondernemingen maakt het werk als ondernemersadviseur bij IMK zeer leuk. Voordat ik bij IMK begon ben ik als ondernemersadviseur in de Transport en Logistiek sector actief geweest, zowel in loondienst als zelfstandig ondernemer.

Privé

Ik ben in mijn vrije tijd regelmatig te vinden op de sportclub, zowel als spelend en trainend lid, maar ook als barmedewerker. Daarnaast ga ik graag skiën. Als afwisseling op mijn veelal zittende beroep, vind ik het heerlijk om veel buiten te zijn.

Gerelateerde medewerkers

 • Kwintun de Rijk

  Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin en altijd geboeid gebleven door ...

 • Roeland van Meerveld

  Het helpen van ondernemers in de breedste zin van het woord. ...

 • Joost den Ouden

  Het zijn uiteindelijk de mensen die mij drijven. De ene creatief, ...

 • Laurens van Wijngaarden

  Ik geloof sterk in de kracht van ondernemerschap als motor voor ...