UWV ‘Naar werk’ traject voor ondernemers: een succesvolle start!

Het re-integratietraject ‘Naar werk’ van het UWV -uitgevoerd door IMK- is speciaal voor startende ondernemers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer je met een eigen bedrijf wil starten of net bent gestart, maar wel wat hulp bij de voorbereiding, ontwikkeling en groei van het bedrijf kan gebruiken. Bij dit traject krijg je persoonlijke hulp van een ondernemerscoach van het IMK. Lees meer over de mogelijkheden!

  • Makkelijk toegang tot kennis

  • Hulp van vakspecialisten

  • Ken je opties en maak de juiste keuze

Re-Integratietraject ‘Naar werk’: dit gaan we doen 

In samenwerking met het UWV bieden we het traject UWV ‘Naar werk’ aan voor mensen met een ondernemersambitie. Heb je al een eigen bedrijf? Super, dan kijken we naar de ontwikkeling en groei van jouw bedrijf. Tijdens het re-integratietraject komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Een ondernemerstest om jouw kwaliteiten te versterken

  • Online cursussen over ondernemerschap

  • Een online ondernemingsplan: een zelflerend programma, maar hulp is altijd beschikbaar!

  • Online trainingen over marketing, financiën of verkoop

UWV ‘Naar werk’ trajecten: voor (toekomstige) ondernemers

Een eigen bedrijf starten met uitkering? Laat je niet tegenhouden! Samen met de ondernemerscoach zorg je ervoor dat jouw bedrijf een goede (door)start kan maken. Zodra alle plannen en ideeën inzichtelijk zijn, gaan we aan de slag met de haalbaarheid en uitvoering. Dit re-integratietraject zorgt ervoor dat jij succesvol wordt als ondernemer.

Wat zijn de kosten voor een re-integratietraject?

Deze trajecten worden door het UWV vergoed en kosten jou dus helemaal niks. De duur van het traject wordt bij aanvang vastgesteld en is maximaal 9 maanden.

UWV ‘Naar werk’ trajecten volg je bij het IMK!

Ondernemers succesvol maken, dat is het doel van het IMK. Daarom denken we graag mee over de mogelijkheden om jouw bedrijf te starten en groeien. Als partner van het UWV zijn we gespecialiseerd in re-integratietrajecten, zoals het UWV ‘Naar werk’ traject. Zo maakt jouw bedrijf een goede start!

Zet vandaag de eerste stap naar jouw re-integratie traject!

Wil je meer informatie over het re-integratietraject ‘Naar Werk’? Frans en Gert zijn van maandag t/m donderdag tussen 12:00 en 12:30 bereikbaar voor een telefonische kennismaking. Neem direct contact op: Frans is bereikbaar op 06-43205592 en Gert is bereikbaar op 06-42470599. We maken graag kennis met je!

Stel jouw vraag via onderstaand formulier

Jouw gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt. Lees onze Privacy- en Cookieverklaring.