Een vraag voor de helpdesk?

Als specialist op het gebied van sociale ondernemersregelingen heeft het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf in de loop der jaren een enorme kennisbank opgebouwd.

Een vraag voor de helpdesk?

Via deze pagina heb je toegang tot de uitgebreide Bbz en IOAZ kennisbank met nadere uitleg of interpretatie van regelgeving. Onze helpdesk bevat publiek toegankelijke informatie waarmee je op de hoogte kunt blijven van relevante ontwikkelingen onder andere op het gebied van ondernemerschap, wet- en regelgeving en jurisprudentie.

Ook bevat de Helpdesk de mogelijkheid voor opdrachtgevers en relatiesvan IMK om vragen te stellen. Ben je opdrachtgever en heb je een vraag? Stel deze dan via onderstaand formulier.

Toegang tot de uitgebreide Bbz en IOAZ kennisbank

Stel jouw vraag aan onze 155 helpdesk.

Per 1 januari 2024 is de helpdesk voor gemeentelijke medewerkers breder en meer passend bij de huidige vraag ingericht. Niet alleen vragen met betrekking tot ondernemersregelingen, maar ook met betrekking tot het oplossen van schulden bij ondernemers en andere vormen van zwaar weer, via de gemeentelijk en de niet-gemeentelijke weg, vormen nu onderdeel van het kennisdomein. De helpdesk wordt dagelijks bemand en is bereikbaar via www.155.nl/helpdesk.

Wil je de inhoud van deze pagina delen? Dat kan: