De bekendste tekst is Lorem Ipsum, maar dat is een Latijnse tekst.

De bekendste tekst is Lorem Ipsum, maar dat is een Latijnse tekst. Om uw vaderlandsliefde te bevredigen kunt u daarom op deze webpagina dummytekst genereren in het Nederlands.

  • Meer dan 100 lokale adviseurs

  • Maak de juiste keuzes voor jouw bedrijf

  • Krijg steun en regelingen voor jouw bedrijf

Administratie, heb jij daar al een plan voor? 

De bekendste tekst is Lorem Ipsum, maar dat is een Latijnse tekst. Om uw vaderlandsliefde te bevredigen kunt u daarom op deze webpagina dummytekst genereren in het Nederlands.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Elke dag adviseren wij honderden ondernemers. Dit doen we met slimme oplossingen.
Zoek hier waar wij jou mee kunnen helpen:

IMK. Wij maken ondernemers succesvoller.

Het instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf. Wij maken ondernemers succesvoller. 

IMK helpt jouw bedrijf succesvoller te worden. Dat doen we door je te helpen wanneer je in zwaar weer zit – door steun te regelen die je normaal gesproken niet snel kan krijgen – maar ook wanneer je juist nieuwe stappen wilt gaan zetten met jouw onderneming. Bijvoorbeeld door klaar te staan als sparringpartner of door mee te denken met overname en financiering.

Het IMK is bekend van:

Ben je journalist en heb je een vraag over een persbericht of over een trend in de wereld van de MKB’er in Nederland? Wil je een interview aanvragen met IMK-directeur Michiel Hordijk of wil je van onze specialisten spreken? Journalisten kunnen contact opnemen met onze afdeling communicatie. Bekijk hiervoor de speciale perspagina.

Ben je niet werkzaam in de media, neem dan contact op via ons contactformulier.

100.000+

Ondernemers geholpen

70 jaar

Oplossingen voor MKB

1200+

Klantwaarderingen

Aanwezig

Landelijk, lokaal en online

 IMK.nl, kennis van zaken!

Als ondernemer ga je door verschillende levensfasen in je onderneming. Van start tot en met het kiezen van de juiste financiering. En van het oplossen van een conflict tot en met de verkoop van je onderneming. Het Instituut voor Midden en Kleinbedrijf is er voor iedere levensfase van de ondernemer en van zijn of haar onderneming. Doe je voordeel met onze kennis!