Altijd inzicht in de financiële kant van je bedrijf?

Ja het kan! Maandelijkse rapportages geven je een helder inzicht waar je staat en wat je moet reserveren voor de te betalen belastingen. Uitstel voor het indienen van jouw belastingaangiftes? Nergens voor nodig. Wij zorgen gewoon dat alles op tijd wordt klaar gezet. Niet meer dan normaal toch?

Altijd inzicht in de financiële kant van je bedrijf?

Ja het kan! Maandelijkse rapportages geven je een helder inzicht waar je staat en wat je moet reserveren voor de te betalen belastingen. Uitstel voor het indienen van jouw belastingaangiftes? Nergens voor nodig. Wij zorgen gewoon dat alles op tijd wordt klaar gezet. Niet meer dan normaal toch?

Expertise

We zijn gewoon goed in het administreren van BV’s of bedrijven die binnen een jaar naar een BV-vorm willen overstappen. Daarbuiten vervullen we een huisartsrol voor andere zaken die rondom je onderneming spelen. Denk hierbij aan financiering, overname of stoppen. Omdat we gelieerd zijn aan het IMK en wij nauw samenwerken met andere disciplines binnen het IMK is het snel schakelen en communiceren een pré.

Heb je een vraag? Neem direct contact op!

Richt jij je op jouw business? Wij richten ons op de financiële administratie en boeken alles. Rust voor jou en voor ons! Neem contact op met Pim Klop: 088 – 999 00 04.

Samenwerking

  • Voor de dagelijkse financiële administratie worden de verkoop- en inkoopfacturen digitaal aangeleverd. Met de bank wordt een koppeling gemaakt met Exact Online. Dit is het pakket waarin wij onze financiële administratie uitvoeren.
  • Wij geloven in het motto: “Doe waar je goed in bent”. Dit betekent dat jij je richt op jouw business en wij richten ons op de financiële administratie. Kortom, wij boeken alles. Rust voor jou en voor ons!
  • Elke maand rapportage over de financiële situatie van jouw onderneming. Inclusief inzicht in de te betalen belastingen!
  • Elk kwartaal een korte telefonische afspraak of teamsupdate.
  • Ieder jaar doornemen van de jaarstukken en belastingaangiftes voor de vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting.
  • Mochten er vragen tussendoor komen, dan is direct contact altijd mogelijk.

Onze werkwijze

Intake

Aan elkaar snuffelen , zodat we weten wat we aan elkaar hebben.

Inventarisatie

Acties uitzetten om tot een goede overgang te komen.

Beginsituatie

Uitvoeren van de acties vanuit de inventarisatie voor de start.

Start

Dagelijkse uitvoering van de financiële administratie.

Rapportage

Overzicht van resultaten en te betalen belasting.

Aangiftes

Periodiek BTW, jaarlijkse VPB en IB.

Advies

Periodieke bespreking is standaard.

Klanten

Wij doen uitsluitend administratieve, financiële en fiscale dienstverlening voor BV’s. Uitzondering hierop zijn bedrijven die binnen een jaar hun ondernemingsvorm omzetten naar een BV. Uiteraard begeleiden we het traject van eenmanszaak of vennootschap onder firma naar een besloten vennootschap. Alles onder 1 dak, wel zo gemakkelijk.

Kosten

Voor onze werkzaamheden berekenen wij een all-in maandtarief. Afhankelijk van de omvang wordt een maandtarief bepaald. We starten al vanaf € 231,75 per maand excl. BTW voor een werkmaatschappij en holding en is gebaseerd op maximaal 250 facturen per jaar. Hierbuiten wordt eenmalig een bedrag berekend voor het inrichten van een digitale omgeving, opbouwen van dossier en eventuele overdracht van jouw oude administratie.

Maak direct vrijblijvend een afspraak

Maak direct vrijblijvend een afspraak

Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf. Wij maken ondernemers succesvoller.

Wij helpen jouw bedrijf succesvoller te maken. Dat doen we door je te helpen wanneer je in zwaar weer zit – door steun te regelen die je normaal gesproken niet snel kan krijgen – maar ook wanneer je juist nieuwe stappen wilt gaan zetten met jouw onderneming. Bijvoorbeeld door klaar te staan als sparringpartner of door mee te denken bij overname en financiering.

Het IMK is bekend van:

Ben je journalist en heb je een vraag over een persbericht of over een trend in de wereld van de MKB’er in Nederland? Wil je een interview aanvragen met IMK-directeur Michiel Hordijk of wil je een van onze specialisten spreken? Journalisten kunnen contact opnemen met onze afdeling communicatie. Bekijk hiervoor de speciale perspagina.

Ben je niet werkzaam in de media, neem dan contact op via ons contactformulier.

100.000+

Ondernemers geholpen

70 jaar

Oplossingen voor MKB

1200+

Klantwaarderingen

Aanwezig

Landelijk, lokaal en online

 IMK.nl, kennis van zaken!