Laden Evenementen

Meld u hier aan

Wat kunt u verwachten?

  • Informatieve sessies: Workshops met praktische kennis over ondersteuning van ondernemers.
  • Netwerkgelegenheid: Ontmoet vertegenwoordigers van de Belastingdienst, accountants en het KVK-ecosysteem.
  • Winter BBQ: Een BBQ bereid door chefkok Sander, waar de mogelijkheid is om te netwerken.

Wij wensen u een gezond en fijn 2024! Voor minstens 65.000 ondernemers is er werk aan de winkel de komende maanden. Zij hebben een achterstand bij het aflossen van de belastingschuld. Het komende halfjaar gaan wij hen én de ondernemers die volgen vinden en begeleiden naar een gezonde toekomst, zowel mentaal als in hun inkomsten.

Zoals u van ons bent gewend doen wij dat graag samen met u! Daarom nodigen wij u uit voor de start van de IMK OndernemersFit Tour op 1 februari.

De IMK OndernemersFit Tour biedt essentiële ondersteuning en praktische hulpmiddelen voor ondernemers die geconfronteerd worden met financiële uitdagingen. Door de focus op zowel de financiële als persoonlijke gezondheid van ondernemers, draagt de Tour bij aan het versterken van de lokale ondernemersgemeenschap.

In het afgelopen kwartaal hebben wij 6 avonden georganiseerd voor ondernemersadviseurs, medewerkers Bbz en accountants om met elkaar de opties voor ondernemers te verdiepen en kennis met elkaar te delen. Er is nog veel onontgonnen gebied wat de kleine ondernemers betreft.

Het komende halfjaar met als middenpunt 31 maart, de laatste dag van de belastingversoepeling, willen wij gezamenlijk met u aftrappen op 1 februari. Deze bijeenkomst, inclusief winterbarbecue met Chef kok Sander, biedt ons met elkaar de gelegenheid om de laatste stand van zaken te horen van de belastingdienst en met elkaar de nodige ervaringen te delen.

Daarvoor zal één van de sprekers ons de laatste informatie geven over de laatste fase van belastingversoepeling tot 1 april. De vaste deelnemers van IMK Vandaag weten al dat dit vaak belangrijke informatie bevat die nog niet is gedeeld.

Wil je de inhoud van dit bericht delen? Dat kan:

Go to Top