Heb je problemen om diabetes en werk te combineren? Of ben je gedeeltelijk arbeidsongeschikt als gevolg van je diabetes? Weleens gedacht aan het starten van een eigen bedrijf?

Het starten van een bedrijf kan juist voor mensen met diabetes een goede optie zijn, omdat de belasting van ondernemerschap variabel kan zijn. De ene dag kun je meer aan dan de andere dag en wellicht hoef je ook niet altijd volledig in een eigen inkomen te voorzien. In de praktijk blijkt dat ondernemerschap vaak zeer goed aansluit bij persoonlijke ambities en mogelijkheden.

Om je te laten kennismaken met de ondernemer in jezelf organiseren wij voorlichtingsbijeenkomsten in een aantal plaatsen, dus ook bij jou in de buurt. Tijdens deze bijeenkomst kom je veel te weten over wat ondernemerschap inhoudt, met wat voor regels je rekening moet houden en hoe dit in te passen is in jouw leven.

Na afloop van deze bijeenkomst heb je een overzicht wat ondernemerschap in jouw geval gaat betekenen en wat de volgende stap zou kunnen zijn.

Locaties en data

De bijeenkomsten hebben plaats op de volgende locaties en data:

<span style=text-decoration: underline