Het opleidingsaanbod van IMK gericht op medewerkers van gemeentelijke organisaties, is vernieuwd. Via de website van IMK kunt u zich nu aanmelden voor de volgende opleidingen:

Klantmanager en ondernemer I (Basiscursus Bbz/Ioaz)

De cursus ‘Klantmanager en ondernemer I’ is bestemd voor de medewerkers die belast zijn of worden met de (dagelijkse) uitvoering van het Bbz 2004 en de Ioaz en een brede(re) kennis wensen van de wetstechnische uitvoering van deze regeling.

Klantmanager en ondernemer II (Bedrijfseconomische aspecten)

Een ondernemer van een klein, dynamisch bedrijf is op de eerste plaats een vakman en daarnaast ook een duizendpoot. Wanneer het bedrijf groeit, wordt de boekhouding steeds complexer. Om grip te houden op de financiën en om met vertrouwen beslissingen te nemen over uitbreiding, hebben ondernemers in toenemende mate behoefte aan financiële basiskennis. Deze cursus biedt de mogelijkheid om een betere gesprekspartner te worden voor de ondernemer.

Klantmanager en Risicobeheer (Terugvordering en berekenen)

De cursus ‘Klantmanager en Risicobeheer I’ is bestemd voor medewerkers die zijn belast met uitstel van betaling en terugvordering binnen het Bbz 2004 en gericht op de professionals in de uitvoering van het Bbz 2004.

Voor meer informatie gaat u naar: https://www.imk.nl/opleidingen