De IMK-award wordt eind oktober overhandigd aan de ondernemer met de ideale combinatie van passie voor ondernemerschap, toekomstgerichtheid, flexibiliteit en succesvol ondernemerschap in de regio. “We willen juist die ondernemer op een voetstuk zetten die er in slaagt om een succes te maken van een bijzonder concept”, legt Han Dieperink (directeur IMK) uit. “Want het is absoluut niet eenvoudig om in deze periode van recessie het hoofd boven water te houden. Toch slaagt een groot aantal unieke ondernemers daarin. Met dank aan echte liefde voor dat wat ze doen en gevoel voor succesvol ondernemen in de regio.”

Verheugd
Peter Mes, directeur van Multi’s, is verheugd met de nominatie. “Geweldig toch? En nu hoop ik ook dat we de award winnen natuurlijk! We zijn zeer ambitieus en met z’n allen hier werken we met één doel: succesvol ondernemen. Wat dat betreft heb ik ook een duidelijk doel voor ogen: ik wil dat Multi’s over vijf jaar tot de top-5 van deze branche behoort. En deze nominatie is voor mij het bewijs dat we wat dat betreft helemaal op de goede weg zitten.”

Vakjury
Multi’s werd gekozen uit een grote groep ondernemers. Een vakjury bepaalt wie de uiteindelijke winnaar is van de onderscheiding. Deze jury bestaat uit vertegenwoordigers uit de wetenschap, de publieke en private sector: Enno Masurel (Hoogleraar Duurzaam Ondernemen/directeur van het VU Center for Entrepreneurship, Vrije Universiteit Amsterdam), Ger Jaarsma (directievoorzitter Kredietbank Nederland), Irene de Ruijter (eigenaar Mindful Marketing) en Han Dieperink (directeur Instituut voor Midden- en Kleinbedrijf). 

– EINDE PERSBERICHT – 

Over IMK 
IMK (Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf) begeleidt ondernemers op cruciale momenten in de levenscyclus van de onderneming: van start tot verantwoorde bedrijfsbeëindiging. In goede en in slechte tijden. Daarbij staat de ondernemer met zijn of haar talenten en passie centraal en wordt intensief samengewerkt met gemeentelijke organisaties en financiële instellingen. Om deze taak goed te kunnen vervullen, beschikt IMK in heel Nederland over regionale teams met 150 ondernemersbegeleiders, met branche- en regiospecifieke deskundigheid op het gebied van ondernemerschap en publieke en private microfinanciering. Meer dan 25.000 ondernemers in Nederland –waarvan 10.000 startende ondernemers- werden eerder met succes begeleid door IMK. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Brigitte van Tetterode-Buijs, IMK, 035 750 79 00, b.van.tetterode@imk.nl

Via deze link is een filmpje te bekijken waarin Multi’s wordt geportretteerd:
http://www.youtube.com/user/imkfilm#p/u/0/UFWtejeAUw8