Waarom een startersdag?

80% van de beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven blijkt na 18 maanden alweer te zijn gestopt. Het gebrek aan een goede voorbereiding is daarvan meestal de oorzaak. Daarom biedt Startersdagen.com de kans op een goede voorbereiding door het organiseren van Startersdag071. De avond wordt gevuld met een startersmarkt, seminars en diverse sprekers. Verschillende thema’s komen aan de orde, zoals klantmanagement, (online) marketing en reclame, bedrijfsbegeleiding, financieel advies en ICT.

Afwisselend programma

Wethouder Robert Strijk van de gemeente Leiden zal de avond openen om 18.45 uur. Daarna begint de startersmarkt waar maar liefst 21 standhouders aanwezig zijn met gratis advies voor startende ondernemers. Dit aantal wordt in de toeloop naar het evenement nog uitgebreid. Gastheer Rudo Slappendel van Rudeboy Media zal de aanwezigen meenemen in het verdere aanbod. Zo zijn er twee ronden met presentaties, seminars of workshops. Deze presentaties dekken verschillende thema’s waar starters tegenaan lopen, zoals financiering, het bereiken van de klant, merkbescherming, een ondernemingsplan schrijven, enzovoorts. Daarnaast worden er plenaire powersessies georganiseerd, waar ervaren ondernemers ter inspiratie hun verhaal vertellen. Dit alles zorgt voor een interessant en een avondvullend programma.

Aanmelden

De startersdag is op woensdag 31 augustus in HUBspot aan de Langegracht 70 in Leiden. Iedereen is welkom vanaf 17.30 uur voor een optioneel broodjesbuffet. Het officiële programma start om 18.45 uur. Deelnemen aan de startersdag is geheel gratis. De kosten voor het broodjesbuffet bedragen €9,50 per persoon.

Aanmelden kan via www.startersdagen.com/Leiden2016. Hier staat ook meer informatie over de avond, de standhouders, de seminars en sprekers tijdens het evenement.