Voorlichtingsbijeenkomst

Op woensdag 24 juni van 13.00-16.30 uur vindt er in Tilburg bij R-Newt aan de Veemarktstraat 39 weer een voorlichtingsbijeenkomst vanuit Ondernemerslab Midden-Brabant plaats. Je wordt voorgelicht over ondernemerschap en aan de hand van opdrachten maken we een eerste selectie waarna je bij een positief advies het begeleidingstraject kan starten. Individuele gesprekken in combinatie met groepsworkshops, e-learning en digitale ondersteuning vormen de basis van het traject.

Lijkt het je interessant om de weg naar ondernemerschap verder te verkennen en voldoe je aan onderstaande criteria? Meld je dan nu aan bij het Ondernemerslab Midden-Brabant. Deelname is gratis. De kosten voor het traject worden betaald uit het Actieplan Jeugdwerkloosheid en het Europees Sociaal Fonds.

Criteria

  • Je bent woonachtig in de regio Midden-Brabant (Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Baarle Nassau, Alphen Chaam, Gilze Rijen, Dongen, Oisterwijk, Loon op Zand, Waalwijk of Heusden)
  • Je hebt een bedrijfsidee of weet al een beetje in welke sector/branche je aan de gang wilt gaan
  • Leeftijd tussen de 18 en 27 jaar
  • Doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Er zijn geen scholingseisen, wel moet je computervaardig zijn
  • De beheersing van de Nederlandse taal is belangrijk 

Het doel van dit project is dat na afloop van het programma 50% van de deelnemende jongeren een volledig uitgewerkt ondernemingsplan heeft en dat deze jongeren ook binnen 6 maanden na afronding van het traject daadwerkelijk starten met hun eigen bedrijf. 20% is aan de slag bij een werkgever, voor 20% blijkt een vervolgopleiding de beste keuze te zijn en 10% start op een werkervaringsplaats.

Meld je aan via Ondernemerslab Midden-Brabant.