KvK Startersdagen

Op zaterdag 1 november organiseert de Kamer van Koophandel de jaarlijkse Startersdagen. Vanuit het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK) zullen wij in Arnhem en Eindhoven aanwezig zijn. Voor het complete programma, openingstijden en andere relevante informatie voor deze KvK Startersdagen kijkt u op de website van de KvK.

Startersmarkt Midden-Brabant

IMK zal op 1 november ook aanwezig zijn op de Startersmarkt Midden-Brabant in Tilburg, georganiseerd door JOST, de ontmoetingsplaats voor jonge ondernemingen in de regio Tilburg. Hier kunt u ook persoonlijk advies krijgen van vakspecialisten, kunnen er workshops gevolgd worden en zijn er diverse presentaties. Daarnaast wordt er ook een pitch georganiseerd om ondernemersdromen werkelijkheid te maken. Voor openingstijden en het complete programma verwijzen wij u graag naar: www.startersmarktmiddenbrabant.nl.

Startersdag Startpunt Zuid

Ook zullen wij op 1 november aanwezig zijn op de Startersdag van Startpunt Zuid in Breda. Hier kunt u zelfs uw eigen programma samenstellen. Zo zijn er onder andere de volgende ‘startpunten’: elevator pitch, profielfoto’s, social media etc. Kijk voor meer informatie op: www.startpuntzuid.nl.

Kortom, afwisselende en interactieve programma’s!  Wij hopen u op één van de locaties te mogen verwelkomen!