Met welke regels krijgt u te maken? Welke mensen en partijen kunnen u helpen bij de start? Welke belastingvoordelen zitten er aan het ondernemerschap? Hoe komt u aan financiering? Zomaar wat vragen. Herkent u deze vragen? Kom dan naar de Startersavond van het KvK Ondernemersplein Amsterdam op dinsdag 2 mei 2017. Ondernemers en deskundigen bieden een avond vol informatie, inspiratie en netwerken voor (aspirant) ondernemers.

Tijdens deze avond is er ook een informatiemarkt met de partners van het KvK Ondernemersplein, zoals Gemeente Amsterdam, Belastingdienst, UWV, Stichting Ondernemersklankbord, Qredits, Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf, STOA, Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE) en de Kamer van Koophandel. Zij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en informatie te geven.

Kortom een inspirerende avond met veel waardevolle informatie en nuttige tips. Deelname is gratis, maar u dient zich wel per persoon aan te melden in verband met een beperkt aantal plaatsen.

Meld u direct gratis aan via kvk.nl/startersavondamsterdam