Jaarlijks starten duizenden mensen vanuit een uitkering met een eigen onderneming. Het starten van een bedrijf is ook voor mensen die starten met een arbeidshandicap een goede optie, omdat de belasting van ondernemerschap variabel kan zijn. De ene dag kunt u meer aan dan de andere dag en wellicht hoeft u ook niet altijd volledig in een eigen inkomen te voorzien. In de praktijk blijkt dat ondernemerschap vaak zeer goed aansluit bij de persoonlijke ambities en mogelijkheden van veel mensen.

IMK Startersbegeleiding is een innovatieve aanpak voor startende ondernemers, waarin u in een optimale mix de ondernemerskennis opdoet die u nodig heeft.

U ontwikkelt daarnaast de benodigde ondernemerscompetenties, werkt aan uw ondernemersvaardigheden, maar u geeft ook de commerciële, juridische, financiële en organisatorische aspecten van de bedrijfsvoering vorm en inhoud. Er wordt gebruik gemaakt van de digitale leeromgeving onder de naam I’M OK Basis voor Ondernemen. Deze omvat een maatwerkcombinatie van digitaal leren en begeleiding.

Kandidaten doen met behulp van de I’M OK e-learning omgeving, op het moment dat het hen uitkomt, alle kennis op die nodig is om een verantwoorde start als ondernemer te maken. Deze opleiding is samengesteld aan de hand van een praktische insteek en behandelt alle relevante theorie, van financiën tot verkoop.

Wilt u meer informatie, bekijk de folder of neem contact met ons op. Een coach bij u in de buurt vertelt u graag meer over de mogelijkheden