Laden Evenementen

Jij bent één van de ondernemers die we persoonlijk hebben uitgekozen.

Het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK) nodigt je van harte uit voor de derde editie van Het Land van IMK, op donderdag 23 januari 2025. Een “mini-festival” voor ondernemers, op een prachtige locatie. Deelname is gratis, wel verwachten we dat je een collega-ondernemer meeneemt.

Inloop : 13.30 uur
Start programma : 14.00 uur
Start borrel : 17.30 uur

Op Het Land van IMK draait alles om de verhalen van ondernemers.

Ontdek samen met je meegenomen gast inspirerende sprekers uit het Midden- en Kleinbedrijf, die vertellen over hun bijzondere reis als ondernemer. De dag wordt compleet gemaakt met heerlijk eten, een vleugje cultuur en volop gelegenheid om te netwerken met collega-ondernemers!

We trappen de middag af met een feestelijke opening en sluiten af met een gezellige borrel voor alle ondernemers, sprekers en het IMK-team. Wij hopen je te mogen verwelkomen op Het Land van IMK.

Het is ontzettend belangrijk dat je deze ervaring niet voor jezelf houdt maar Het Land van IMK durft te delen met andere ondernemers door een collega-ondernemer mee te nemen zodat jullie samen kunnen groeien en elkaar kunnen inspireren want alleen door samen te werken en te delen kunnen we elkaar verder helpen en bouwen aan een sterk ondernemersnetwerk.




Wil je de inhoud van dit bericht delen? Dat kan:

Go to Top