Project Description

U staat er niet alleen voor

Groeien de schulden u boven het hoofd en weet u niet meer hoe nu verder? Weet dat u er niet alleen voor staat. Het IMK biedt al zeventig jaar hulp aan ondernemers. In goede en in mindere tijden, zoals nu aan ondernemers in (financieel) zwaar weer.

Herkent u zich daarin? En is alleen hard werken niet meer genoeg? Schakel dan tijdig deskundige hulp in. Onze adviseurs hebben de kennis en ervaring om oplossingen te bedenken en de juiste wegen in te slaan.

acfcontrolled

Wat houdt schuldhulpverlening voor ondernemers in?

Nadat u zich heeft aangemeld, neemt een adviseur van het IMK contact met u op. Stap twee vanuit u is het aanleveren van uw financiële stukken. Uiteraard garanderen wij vertrouwelijk met deze gegevens om te gaan.

Het IMK gaat vervolgens aan de slag een financiële inventarisatie van u en uw bedrijf te maken. Als die inventarisatie er is, volgt de vervolgroute en het plan van aanpak. Die kan bijvoorbeeld bestaan uit herfinanciering, het indienen van een Bbz-aanvraag of het regelen van een WHOA-traject.

Het is maatwerk, maar samen komen we altijd tot de juiste oplossing en de juiste afslag.

acfcontrolled

Staat uw gemeente ertussen?

Woont u in één van onderstaande gemeenten, dan kunt u zich als ondernemer direct aanmelden voor een schuldhulpverleningstraject. Staat uw gemeente er niet tussen, dan is direct (online) aanmelden helaas (nog) niet mogelijk. Neem in dat geval contact op met het ondernemersloket in uw gemeente, zij spreken de verschillende mogelijkheden graag met u door.

 • Beekdaelen
 • Echt-Susteren
 • Maasgouw
 • Roerdalen
 • Simpelveld
 • Voerendaal

Over het IMK

Het Instituut voor het Midden en Kleinbedrijf is er voor iedere levensfase van de ondernemer en van zijn of haar onderneming.

Starten, groeien, herstellen of beëindigen zijn allemaal fases waar je wel wat hulp bij kan gebruiken. Daar zorgen we voor, met meer dan 70 gekwalificeerde ondernemerscoaches en bedrijfsadviseurs. En omdat we ons richten op kleine ondernemingen en ZZP-ers hebben we de kennis en ervaring die daarbij past.

Elk jaar begeleiden we duizenden ondernemers die een eigen inkomen genereren met hun onderneming, ze zijn een motor van onze samenleving. En daar zijn we trots op.

Direct aanmelden voor schuldhulpverlening

Na aanmelding wordt er binnen twee werkdagen contact met u opgenomen. Heeft u met spoed hulp nodig dan kunt u dit ook aangeven.

  Voornaam:

  Achternaam:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Gemeente:

  Geboortedatum:


  Helaas is het in jouw gemeente niet mogelijk om je aan te melden voor een aanmelden voor een schuldhulpverleningstraject. Je kan contact opnemen met het ondernemersloket jouw gemeente om de mogelijkheden te bespreken.

  Jouw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken. Lees in onze privacyverklaring wat wij doen met je persoonlijke informatie.

  Wil je de inhoud van deze pagina delen? Dat kan: