U staat er niet alleen voor

Hoe kom ik van mijn coronaschulden af? Schulden bezorgen veel ondernemers slapeloze nachten en veel stress – terwijl een ondernemer liever bezig is met wat hij het liefste doet: ondernemen. Het IMK snapt dat, en heeft daarom de Schuldenroute ontwikkeld. Hiermee kom je achter wat slimmer is: stoppen of doorgaan.

Ik zit in zwaar weer

Wat houdt schuldhulpverlening voor ondernemers in?

Nadat u zich heeft aangemeld, neemt een adviseur van het IMK contact met u op. Stap twee vanuit u is het aanleveren van uw financiële stukken. Uiteraard garanderen wij vertrouwelijk met deze gegevens om te gaan.

Het IMK gaat vervolgens aan de slag een financiële inventarisatie van u en uw bedrijf te maken. Als die inventarisatie er is, volgt de vervolgroute en het plan van aanpak. Die kan bijvoorbeeld bestaan uit herfinanciering, het indienen van een Bbz-aanvraag of het regelen van een WHOA-traject.

Het is maatwerk, maar samen komen we altijd tot de juiste oplossing en de juiste afslag.

Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf. Wij maken ondernemers succesvoller.

Wij helpen jouw bedrijf succesvoller te maken. Dat doen we door je te helpen wanneer je in zwaar weer zit – door steun te regelen die je normaal gesproken niet snel kan krijgen – maar ook wanneer je juist nieuwe stappen wilt gaan zetten met jouw onderneming. Bijvoorbeeld door klaar te staan als sparringpartner of door mee te denken bij overname en financiering.

Direct aanmelden voor schuldhulpverlening

Na aanmelding wordt er binnen twee werkdagen contact met u opgenomen.

Jouw gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt. Lees onze Privacy- en Cookieverklaring.

Wil je de inhoud van deze pagina delen? Dat kan: