Bespreek wat je bezighoud, krijg tips en feedback van andere ondernemers én van sparringpartners.

Mis je dat ook? Iemand om al jouw ideeën en uitdagingen over jouw onderneming mee te bespreken? Dat is nergens voor nodig, kom groepssparren! Hier bespreek je met andere ondernemers en sparringpartners waar jij mee bezig bent. Samen weet je veel meer en sta je sterker dan alleen. Kom ook groepssparren!

  • Bespreek jouw vraagstuk

  • Feedback en tips van anderen

  • In vertrouwen én met plezier

Deel jouw vragen met andere ondernemers: ontvang antwoorden en tips!

Heb je vragen of twijfels over bepaalde stappen die je wilt zetten met jouw onderneming? Of is er een besluit waar jij wel wat hulp bij kan gebruiken? Roep de hulp in van andere ondernemers en sparringpartners.

Succesvoller ondernemen, met behulp van andere ondernemers?  Dat kan met behulp van groepssparren! Ga om tafel met 5 andere ondernemers én een sparringpartner. Deel en ontvang kennis, breidt je netwerk uit en ontdek nieuwe strategieën en ideeën. Sparren met andere ondernemers is een mooi hulpmiddel!

Groepssparren?

In de afgelopen tijd zijn er een aantal bijeenkomsten geweest om in groepen kennis te maken met sparren. Op verzoek van verschillende deelnemers gaan we daarmee door! Dit gaan we doen op dinsdag 13 juni. Van 13:30 tot 15:30 gaan we in groepjes sparren over de uitdagingen van de deelnemers.

We zijn van plan om dit in een serie bijeenkomsten aan te gaan bieden. Daarom vragen we je aan het einde om mee te denken over onze plannen.

Dit zeggen andere ondernemers over groepssparren:

Ik ga mijn plan flink veranderen naar aanleiding van dit gesprek. Dit wil ik vaker doen!

Ik wil samen met andere ondernemers ondernemen. Dit is een mooie vorm!

Hier word ik heel blij van! Ik heb ook nog eens nieuwe opdracht binnengehaald.

Ervaar zelf hoe groepssparren voor jou werkt!

Ben jij benieuwd hoe een bijeenkomst van groepssparren nu echt in z’n werk gaat? Dinsdag 13 juni organiseren we een speciale kennismakingssessie. van 13:30 tot 15:30 uur. Het mooiste? Het is helemaal gratis!

Groepssparren: bespreek je uitdagingen en laat andere ondernemers en sparringpartners reageren en meedenken. In een vertrouwelijke en plezierige omgeving!

Het IMK is bekend van:

Ben je journalist en heb je een vraag over een persbericht of over een trend in de wereld van de MKB’er in Nederland? Wil je een interview aanvragen met IMK-directeur Michiel Hordijk of wil je een van onze specialisten spreken? Journalisten kunnen contact opnemen met onze afdeling communicatie. Bekijk hiervoor de speciale perspagina.

Ben je niet werkzaam in de media, neem dan contact op via ons contactformulier.

100.000+

Ondernemers geholpen

70 jaar

Oplossingen voor MKB

1200+

Klantwaarderingen

Aanwezig

Landelijk, lokaal en online