Online/content marketeer

Weet jij met sterke content de juiste snaar te raken? Heb je iets met ondernemen en ondernemers? Wil jij ervoor zorgen dat onze communicatie op websites, socials en mails beter wordt?

Kom dan werken als online/content marketeer bij het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK).

Wat ga je doen?

Voor een online/content marketeer bij het IMK is geen dag hetzelfde en komt er altijd wel wat interessants op je pad! Zo ga je aan de slag met het contentplan en help je mee om onze online activiteiten naar een volgend niveau te brengen.

Je gaat meehelpen een nieuwe online aanpak te ontwikkelen. Samen met onze professionals, partners, klanten en leveranciers ontwikkel je content die waardevol is voor onze doelgroepen en waarmee we leads genereren en ons merk versterken.

Je maakt de contentkalender op basis van strategie en bent verantwoordelijk voor de uitvoering en coördinatie ervan. Daarbij beheer en creëer jij de content voor onze social media kanalen en zorg jij ervoor dat informatie up to date is op onze website. Je analyseert de resultaten en helpt mee om daarmee de content te verbeteren. De online marketing doe je samen met externe specialisten die je aanstuurt.

Samenvatting werkzaamheden & verantwoordelijkheden:

 • Het opzetten van een content strategie en –kalender.
 • Het (laten) schrijven van aantrekkelijke content.
 • Het beheren van de websites, socials , blogs en flyers .
 • Het aanspreken van de doelgroep en het waarborgen van kwaliteit.
 • Het opmaken van visuals ten behoeve van advertenties.

Over IMK

Het IMK helpt ondernemers te groeien, ook wanneer ze in zwaar weer verkeren. Dat doen we ondermeer in opdracht van gemeentes en grote organisaties. Meer en meer doen we dat voor de ondernemers zelf. Juist daarmee willen we groeien en daar kan jij mee helpen.

Als online/content marketeer werk je zelfstandig én samen met 70 professionals (adviseurs, specialisten en coaches). Jij zorgt dat we fantastische content hebben waarmee we leads generen die anderen weer kwalificeren en omzetten in opdrachten. Met een breed aanbod aan diensten doe je de juiste aanbieding en zorg je voor opvolging. Je werkt vooral vanuit huis en op de IMK locatie in Woudenberg.

We zoeken een kandidaat die (o.a.):

 • Creatief is en sterk in online communicatie
 • Thuis is in online marketing  zoals SEO, ads, leads, CRM, socials, analytics en conversie optimalisatie
 • Zelfstandig werkt én goed samenwerkt.
 • Die ruime online content-ervaring heeft (minimaal 2 jaar), bij voorkeur ook Hubspot.
 • De ambitie heeft om elke dag nog iets beter te worden.

En we bieden (o.a.):

 • Een uitdagende baan waarmee je ondernemers helpt en kunt leren over ondernemerschap.
 • Vormgeven van een nieuwe online aanpak met veel ruimte voor je eigen ideeën en vrijheid in de uitvoering van je werk.
 • Heel veel leren over online en content marketing in B2B omgeving
 • Een bruto maandsalaris van € 2.500 tot € 3.400 op basis van 40 uur, afhankelijk van je achtergrond/ervaring.
 • Een inspirerende werkomgeving met een mooie historie én een uitstekende basis voor een nog mooiere toekomst en plezier met je collega’s bij borrels, events én tijdens je werk.

Een fulltime of parttime jaarcontract met optie tot verlenging heeft onze voorkeur.

Is je interesse gewekt?

Wil je meer weten over de functie, dan kun je contact opnemen met Jan van Nederveen (06 53 84 23 23). Overtuigd dat jij degene bent voor de invulling van deze vacature? Solliciteer dan direct en stuur ons een e-mail met je cv. Daarnaast willen we je vragen om een blog te schrijven over jezelf in plaats van een motivatiebrief. Sollicitatie per mail naar hrm@imk.nl

Het Instituut voor het Midden en Kleinbedrijf (IMK) is er voor iedere levensfase van de ondernemer en van zijn of haar onderneming.

Starten, groeien, herstellen of beëindigen zijn allemaal fases waar een ondernemer wel wat hulp bij kan gebruiken. Daar zorgen we voor, met meer dan 70 gekwalificeerde ondernemerscoaches, specialisten en bedrijfsadviseurs. Omdat we ons richten op kleine ondernemingen en zzp’ers hebben we de kennis en ervaring die daarbij past.

Elk jaar begeleiden we duizenden ondernemers die een duurzaam eigen inkomen genereren met hun onderneming, ze zijn immers de motor van onze samenleving en onze economie. En daar zijn we trots op!

Voldoe jij niet helemaal aan de gestelde criteria, maar ben jij wel van mening dat jij de juiste persoon bent? Voel je vrij om te reageren via hrm@imk.nl.

Heb je interesse en wil je direct solliciteren?

Zie je een vacature die jou aanspreekt enen wil je onderdeel zijn het IMK-team? Stuur dan je CV en motivatie naar hrm@imk.nl. Mocht je eerst meer informatie willen hebben, bel dan 088 999 00 00.

Solliciteer direct!

Wil je de inhoud van deze pagina delen? Dat kan: