Webinar

Succesvol scheiden, het kan!

Je bent ondernemer en je hebt samen met jouw partner de moeilijke beslissing genomen om te gaan scheiden. Dan kan de onderneming onderwerp worden van de scheiding. Een eigen bedrijf brengt veel extra vraagstukken met zich mee.

Gratis webinar

Tijdens het gratis webinar behandelen we praktische tips en trics om succesvol te scheiden als je (samen met je partner) een onderneming hebt. Ook staan we stil bij de meeste voorkomende valkuilen op financieel en fiscaal gebied. Tot slot is er ruimte om anoniem vragen te stellen.

Wat kan je verwachten?

  • Praktische tips en tricks voor een vreedzame scheiding.
  • De meest voorkomende valkuilen op fiscaal en financieel gebied.
  • Uitleg en toelichting van de drie sleutels om je persoonlijke belangrijkste bezit écht te beschermen.
  • Hulp bij het opstellen van een persoonlijk (stappen)plan waarmee je rust en ruimte creëert op persoonlijk en zakelijk gebied.

Hoe werkt een scheiding als er een onderneming is

Want: van wie is de zaak eigenlijk? Hoeveel is het bedrijf waard? En krijgt je partner bij een scheiding een deel van het bedrijf, of een vergoeding? Zijn er kinderen betrokken, en hoe zit het met je pensioen? Het kan behoorlijk lastig zijn om die zaken met je partner te bespreken – laat staan te regelen. Toch kan het. Je kunt zelfs succesvol scheiden. Hóe je dat precies doet, kom je te weten tijdens het webinar ‘Succesvol Scheiden’ van het IMK.

In dit webinar deelt Michiel Hordijk – directeur marketing & communicatie van IMK – de sleutels tot succesvol scheiden. Hordijk ziet jaarlijks honderden ondernemers in scheiding voorbij komen en weet dus als geen ander hoeveel stress (en kosten) dit met zich mee kan brengen. Maar hij weet ook hoe je – aan de hand van een vrij simpel stappenplan – zorgt dat een scheidingsproces soepel, vreedzaam, en zonder onnodig hoge kosten verloopt. Naast het opdoen van kennis, zal er ook tijd zijn om persoonlijke vragen te stellen.

Michiel Hordijk
Directeur Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf

Zullen we linken?

Praktische informatie

  • Het webinar wordt continu gegeven, dus kies een tijdstip uit die jou past!
  • Als je het webinar wilt volgen raden wij aan om op tijd in te loggen, circa 10 minuten voor de start.
  • Na aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail, met jouw persoonlijke link, om deel te nemen aan onze webinar.

Aanmelden gratis webinar

Leuk dat je geïnteresseerd bent in dit webinar. Wil je er zeker van zijn dat je ‘m niet mist, meld je dan hieronder via de aanmeldbutton aan op een tijdstip dat jou uitkomt. We zien uit naar je komst.

Wil je de inhoud van deze pagina delen? Dat kan: