Webinar

Meer financiële zekerheid voor ondernemers

Veel ondernemers zijn – juist in deze onzekere tijden – op zoek naar (financiële) zekerheid. Daarom organiseert het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK) een gratis webinar over dit onderwerp: ‘Zo verzeker je je inkomen als ondernemer.’ En geloof ons: dat wil je volgen – alleen al omdat je na afloop weet hoe je, ook als zelfstandige, je inkomen en gezin kunt beschermen.

In het gratis webinar krijg je uitgelegd waarmee je je inkomen en je gezin écht kunt beschermen; leer je waarom eindeloos AOV-premie betalen en maar hópen dat je niet zonder werk komt te zitten niet werkt, en hoe je als zelfstandige zelfs WW kunt krijgen.

Wat kan je verwachten?

  • Een alternatief voor de – jou vast bekende – route van zorg en angst om niet ziek of werkloos te worden.
  • Waarom het niet werkt om af te wachten, geld opzij te zetten, AOV-premie te betalen en te hopen dat je niet zonder werk komt te zitten.
  • Alles wat je verder wilt weten over het MKB Vangnet.

Minder zorgen en stress, meer ondernemen

Het live webinar wordt gegeven door Michiel Hordijk – directeur marketing & communicatie van IMK, die voor de inhoud putte uit zijn eigen ervaring, onder meer met zijn arbeidsongeschiktheidsverzekering die niet uitbetaalde toen hij het nodig had. Hij zocht jarenlang naar de beste manier om als ondernemer financiële zekerheid te krijgen (en de zorgen en stress daarover te verminderen) – en die heeft hij nu gevonden.

Naast het opdoen van kennis, zal er ook tijd zijn om persoonlijke vragen te stellen, zonder dat jouw naam op straat komt te liggen.

Michiel Hordijk
Directeur Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf

Praktische informatie

  • Het webinar wordt continu gegeven, dus kies een tijdstip uit die jou past!
  • Als je het webinar wilt volgen raden wij aan om op tijd in te loggen, circa 10 minuten voor de start.
  • Na aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail, met jouw persoonlijke link, om deel te nemen aan onze webinar.

Aanmelden gratis webinar

Leuk dat je geïnteresseerd bent in dit webinar. Wil je er zeker van zijn dat je ‘m niet mist, meld je dan hieronder via de aanmeldbutton aan op een tijdstip dat jou uitkomt. We zien uit naar je komst.

Wil je de inhoud van deze pagina delen? Dat kan: