Webinar

Ben je (zelf) klaar voor de verkoop van je bedrijf?

Elke dag zijn er wel ondernemers die hun onderneming verkopen. Maar nèt als jij dat wil en een koper zoekt, lijk je die nergens te kunnen vinden. Althans… is dat zo? Is die koper er niet, of ben jij er misschien toch nog niet helemaal klaar voor? Die kans is aanwezig – en dat geeft niets. Het IMK heeft dagelijks ondernemers aan de telefoon die de ene dag overtuigd zijn van de verkoop, maar de dag erna… niet.

Je verkoopt je bedrijf het beste als je er zelf klaar voor bent. Het IMK kan je daarbij helpen. Hoe? Dat leer je in het webinar ‘Ben je (zélf) klaar voor de verkoop van je bedrijf?’ zodat jij, áls er opeens een koper voor je neus staat, geen seconde hoeft te twijfelen.

Wat kan je verwachten?

  • Wat gebeurt er bij ondernemers die niet klaar zijn?
  • Wat is de invloed van emotie op de prijsbepaling van je bedrijf?
  • Sleutelwaardes voor het bedrijfsklaar maken van je bedrijf én van jou
  • Het opstellen van een verkoopplan

Zo vermijd je twijfel als die koper opeens voor je neus staat

Het webinar wordt gegeven door Michiel Hordijk, directeur marketing & communicatie IMK. Zich baserend op zijn eigen ervaring (hij begeleidde vele ondernemers bij de koop of verkoop van hun onderneming) gaat hij in het webinar in op het verkoopklaar maken van jou en je bedrijf, de invloed van emotie op de prijs van een onderneming en op het feit dat de koper van jouw bedrijf er zomaar opeens kan zijn – en hoe je er dan voor zorgt dat je niet twijfelt.

Naast het opdoen van kennis, zal er ook tijd zijn om persoonlijke vragen te stellen, zonder dat jouw naam op straat komt te liggen.

Michiel Hordijk
Directeur Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf

Zullen we linken?

Praktische informatie

  • Het webinar wordt continu gegeven, dus kies een tijdstip uit die jou past!
  • Als je het webinar wilt volgen raden wij aan om op tijd in te loggen, circa 10 minuten voor de start.
  • Na aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail, met jouw persoonlijke link, om deel te nemen aan onze webinar.

Aanmelden gratis webinar

Leuk dat je geïnteresseerd bent in dit webinar. Wil je er zeker van zijn dat je ‘m niet mist, meld je dan hieronder via de aanmeldbutton aan op een tijdstip dat jou uitkomt. We zien uit naar je komst.

Wil je de inhoud van deze pagina delen? Dat kan: