Project Description

Klanten

We hebben 2 soorten klanten: deelnemers die zelfstandig ondernemer willen worden én opdrachtgevers die deelnemers willen stimuleren om een bedrijf te starten. We werken daardoor veel voor gemeenten, UWV en verschillende grote bedrijven en organisaties.

Begeleiding

Altijd bieden we een vorm van begeleiding bij het starten van een onderneming. Vanuit werkloosheid of bijstand en ook als vorm van mobiliteit in een outplacement traject. Per opdrachtgever en haar deelnemers kunnen we ons programma op maat inzetten.

Wij werken onder andere voor:

Meer dan 10.000 ondernemers zijn gestart met IMK

Het starten van een onderneming is een belangrijk moment in het leven van de ondernemer en zijn gezin. Het is vaak een droom die wordt gerealiseerd of bijvoorbeeld een weg naar vrijheid en zelfstandigheid. Veel kan je leren en rationeel benaderen, de persoon die ondernemer wordt zal daarnaast op emotioneel vlak veel meemaken en ontwikkelen: onze ondernemerscoaches zijn gericht op beide kanten. De “menskant” én de zakelijke kant van het plan moeten kloppen.

Bijna altijd is er wel sprake van een “bijzondere” situatie waar we rekening mee houden. Onze ondernemerscoaches weten wat er allemaal speelt bij het vertrek bij een organisatie en kennen de wetten en regels daaromtrent. Ook bij starten zonder baan of via de participatie wet wijzen onze ondernemerscoaches de weg met de verschillende regelingen. En ze hebben ervaring in vele branches, daardoor zijn met t onze hulp zijn al meer dan 10.000 ondernemers hun bedrijf gestart.

Stel jouw vraag via onderstaand formulier

Jouw gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt. Lees onze Privacy- en Cookieverklaring.

Wil je de inhoud van deze pagina delen? Dat kan: